/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
T-Bone steaks
Fra : Dennis Glintborg


Dato : 19-12-03 18:38

Hej i gruppen

Jeg har netop købt nogle ganske lækre t-bones, som jeg har tænkt mig at
servere til en mindre fest i morgen (lørdag).

Jeg vil bare høre om der er kreative forslag til hvordan disse bøffer kan
tilberedes - eller om det bedste blot er at lave dem helt traditionelt?

-Dennis



 
 
Jan Bøgh (19-12-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 19-12-03 19:09

"Dennis Glintborg" <dgli00@hum.auc.dk> wrote in message
news:brvd12$akt$1@sunsite.dk

> Jeg har netop købt nogle ganske lækre t-bones, som jeg har tænkt mig
> at servere til en mindre fest i morgen (lørdag).

Hvor dælen har du købt dem?
Denne udskæring er vel efter kogalskaben ikke lovlig at sælge.

> Jeg vil bare høre om der er kreative forslag til hvordan disse bøffer
> kan tilberedes - eller om det bedste blot er at lave dem helt
> traditionelt?

Hvis de bøffer, du har købt består af samme udskæring som T-bonesteaks (men
uden bjælken i T'et, hvorfor kreative folk har opfundet I-bonesteaken) er
der tale om en 'bøf' bestående af filet og mørbrad.
Problemet er - og har altid været - at disse 2 stykker ikke skal have lige
meget, hvorfor kunsten er at løfte den del, der er mørbraden (den mindste
side) op på en gaffel eller bå noget andet så den får lidt mindre end
filet-siden.

Men ellers er der vel ikke så fantastisk meget plads til udfoldelse mht.
stegningen (udover lidt krydring) af kødet - så leg med tilbehøret i stedet.

vh
Jan



Michael Nielsen (19-12-2003)
Kommentar
Fra : Michael Nielsen


Dato : 19-12-03 21:36

Det er længe siden ben med marv er frigivet.....så køb og æd blot af det
gode kød
Glædelig jul
Michael
"Jan Bøgh" <janboegh@vucnet.spamblok.dk> skrev i en meddelelse
news:3fe33e57$0$9767$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> "Dennis Glintborg" <dgli00@hum.auc.dk> wrote in message
> news:brvd12$akt$1@sunsite.dk
>
> > Jeg har netop købt nogle ganske lækre t-bones, som jeg har tænkt mig
> > at servere til en mindre fest i morgen (lørdag).
>
> Hvor dælen har du købt dem?
> Denne udskæring er vel efter kogalskaben ikke lovlig at sælge.
>
> > Jeg vil bare høre om der er kreative forslag til hvordan disse bøffer
> > kan tilberedes - eller om det bedste blot er at lave dem helt
> > traditionelt?
>
> Hvis de bøffer, du har købt består af samme udskæring som T-bonesteaks
(men
> uden bjælken i T'et, hvorfor kreative folk har opfundet I-bonesteaken) er
> der tale om en 'bøf' bestående af filet og mørbrad.
> Problemet er - og har altid været - at disse 2 stykker ikke skal have lige
> meget, hvorfor kunsten er at løfte den del, der er mørbraden (den mindste
> side) op på en gaffel eller bå noget andet så den får lidt mindre end
> filet-siden.
>
> Men ellers er der vel ikke så fantastisk meget plads til udfoldelse mht.
> stegningen (udover lidt krydring) af kødet - så leg med tilbehøret i
stedet.
>
> vh
> Jan
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste