/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Stegt/friturestegt Brie
Fra : Spangkuk


Dato : 16-12-03 13:50

Har lige købt 1 kg. "Fransk" Brie i netto til 40 kroner

Vil gerne stege/friturestege tykke skiver af denne.

Men hvordan er det lige man laver dejen til det ?

Spang



 
 
Ukendt (16-12-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 16-12-03 14:04


"Spangkuk" <hrmmmfkekgh@tieyskt.æø> skrev i en meddelelse
news:brmuu4$1q6f$1@news.cybercity.dk...
> Har lige købt 1 kg. "Fransk" Brie i netto til 40 kroner
>
> Vil gerne stege/friturestege tykke skiver af denne.
>
> Men hvordan er det lige man laver dejen til det ?
>
> Spang
>
>

Hej

Her er et forslag

Indbagt brieost

1 stk. brieost
1 pk. Wontonde]
æg til pensling
1 stk. rød peberfrugt
1 stk. gul peberfrugt
1 stk. mango
1/4 bdt. mynte

Dressing:
2 spsk. olie
3 spsk. balsamico
3 spsk. honning
salt-peber




Skær peberfrugterne igennem og fjern kernerne.
Skær dem i fine strimler.

Kog dressingen sammen.
Kom peberfrugterne i og lad det simre i ca. 3-4 min.
Tages af varmen og afkøles.

Skræl mango og sker den i strimler.
Kommes i peberfrugten.
Lad det trække i 15 min.
Væden sigtes fra og mynteblade vendes i.

Pensel dejen med æg.
Skær brieosten i portionsstykker.
Læg brieost og salat på dejen.
Lukkes og bages ved 200 grader til dejen er sprød.



Spangkuk (16-12-2003)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 16-12-03 23:49

> Hej
>
> Her er et forslag

:snip


Ja, sikke et forslag,- der er grønt nok i retten
til at ligge planeten øde

Jeg ville nu bare ha' en opskrift på den dej, der
skal omgive brien.

Men tak alligevel !

Spang



Flemming Kold (17-12-2003)
Kommentar
Fra : Flemming Kold


Dato : 17-12-03 00:16

Hej Spangkuk

Når jeg selv laver brie, ruller jeg dem først i mel, så i pisket æg, for til
sidst at vende dem i rasp. På en pande, med brunet smør. Vendes tit.

Er ikke sikker på, at det er lige det, du leder efter. Men, et forsøg værd.

Hilsen Flemming Kold



Spangkuk (17-12-2003)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 17-12-03 00:56

> Når jeg selv laver brie, ruller jeg dem først i mel, så i pisket æg,
for til
> sidst at vende dem i rasp. På en pande, med brunet smør. Vendes tit.
>
> Er ikke sikker på, at det er lige det, du leder efter. Men, et forsøg
værd.

BINGO - tak Flemming !

Spang



Spangkuk (17-12-2003)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 17-12-03 01:01

> > Når jeg selv laver brie, ruller jeg dem først i mel, så i pisket æg,

Aj da, må lige komplementere mig selv.:

Skal det være hele æg, blommen eller bare hviden ?

Spang



Flemming Kold (17-12-2003)
Kommentar
Fra : Flemming Kold


Dato : 17-12-03 10:37

Hej Spang.

Glad for at jeg kunne hjælpe.

Og det er hele æg, slået ud i en dyb tallerken og pisket til en homogen
blanding.

Flemming Kold



Brian Møller (17-12-2003)
Kommentar
Fra : Brian Møller


Dato : 17-12-03 11:40


"Flemming Kold" <rikkenavneFJAERNDETTE@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3fdf91a4$0$27403$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej Spangkuk
> Når jeg selv laver brie, ruller jeg dem først i mel, så i pisket æg, for
til
> sidst at vende dem i rasp. På en pande, med brunet smør. Vendes tit.
> Er ikke sikker på, at det er lige det, du leder efter. Men, et forsøg
værd.

Hej

Jeg vil nok anbefale at gøre det 2 gange med æg rasp, altså mel, æg, rasp,
æg og så rasp, da jeg eller har oplevet indtil flere smide deres indhold ud
både på min pande og i min frituregryde. Det er både i forbindelse med
arbejdet som kok og som privat-madlaver (hvis man kan være det når man har
lidt maderfaring) at jeg har oplevet det. Men så kan man også mere mindre
lade den være "sig selv" i en frituregryde indtil den flyder ovenpå eller er
pænt gylden.

Mvh

Brian


Spangkuk (17-12-2003)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 17-12-03 19:13

> Jeg vil nok anbefale at gøre det 2 gange med æg rasp, altså mel, æg,
rasp,
> æg og så rasp, da jeg eller har oplevet indtil flere smide deres
indhold ud
> både på min pande og i min frituregryde. Det er både i forbindelse med
> arbejdet som kok og som privat-madlaver (hvis man kan være det når man
har
> lidt maderfaring) at jeg har oplevet det. Men så kan man også mere
mindre
> lade den være "sig selv" i en frituregryde indtil den flyder ovenpå
eller er
> pænt gylden.

Ok, tak

Spang



Spangkuk (17-12-2003)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 17-12-03 19:13

> Jeg vil nok anbefale at gøre det 2 gange med æg rasp, altså mel, æg,
rasp,
> æg og så rasp, da jeg eller har oplevet indtil flere smide deres
indhold ud
> både på min pande og i min frituregryde. Det er både i forbindelse med
> arbejdet som kok og som privat-madlaver (hvis man kan være det når man
har
> lidt maderfaring) at jeg har oplevet det. Men så kan man også mere
mindre
> lade den være "sig selv" i en frituregryde indtil den flyder ovenpå
eller er
> pænt gylden.

Ok, tak

Spang



Allan Møller (17-12-2003)
Kommentar
Fra : Allan Møller


Dato : 17-12-03 00:18

> Har lige købt 1 kg. "Fransk" Brie i netto til 40 kroner
>
> Vil gerne stege/friturestege tykke skiver af denne.
>
> Men hvordan er det lige man laver dejen til det ?

Kan man ikke friturestege det som en camenbert ?
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=12979



Allan



Spangkuk (17-12-2003)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 17-12-03 00:57

> Kan man ikke friturestege det som en camenbert ?
> http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=12979

Yep Allan !

Tak for svaret.

Glædelig Jul !

Spang



kristian mikael de f~ (19-12-2003)
Kommentar
Fra : kristian mikael de f~


Dato : 19-12-03 15:55

On Wed, 17 Dec 2003 00:17:44 +0100, "Allan Møller" <allan@anllanm.dk>
wrote:

>Kan man ikke friturestege det som en camenbert ?

Kan man trille en brie hen over Rådhuspladsen?

..

..

..

..

..

..

..

..

Ka' man bære den?

mvh kmo


Flemming Kold (19-12-2003)
Kommentar
Fra : Flemming Kold


Dato : 19-12-03 23:24

On Wed, 17 Dec 2003 00:17:44 +0100, "Allan Møller" <allan@anllanm.dk>
wrote:

>>Kan man ikke friturestege det som en camenbert ?

>Kan man trille en brie hen over Rådhuspladsen?

Hvor hurtigt havde du forestillet dig at trille?



kristian mikael de f~ (21-12-2003)
Kommentar
Fra : kristian mikael de f~


Dato : 21-12-03 00:56

On Fri, 19 Dec 2003 23:23:57 +0100, "Flemming Kold"
<rikkenavneFJAERNDETTE@mail.dk> wrote:

>Hvor hurtigt havde du forestillet dig at trille?

Så du ikke nederste linje?

mvh kmo

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste