/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
pizza - weber - stenplade
Fra : Ralph


Dato : 13-12-03 20:04

hvad er opskriften på at subj. lykkes? prøvede her til aften med 4
gulvklinker, egentligt gik det meget godt, men det var FOR varmt, midten af
pizza blev sort (bunden) men de yderste 10 cm. var langt bedre end de tre
andre pizzaer i den alm. ovn (300Grader)
Glødende briketter, sten på i ca. 20 minutter, pizza ca 10 min., kunne
forestille mig at lægge pizza på - næste gang - på kolde sten, erfaring??

--
venligst
Ralph



 
 
Linda Hedegaard Jens~ (13-12-2003)
Kommentar
Fra : Linda Hedegaard Jens~


Dato : 13-12-03 22:27


"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3fdb6256$0$29404$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> hvad er opskriften på at subj. lykkes? prøvede her til aften med 4
> gulvklinker, egentligt gik det meget godt, men det var FOR varmt, midten
af
> pizza blev sort (bunden) men de yderste 10 cm. var langt bedre end de tre
> andre pizzaer i den alm. ovn (300Grader)
> Glødende briketter, sten på i ca. 20 minutter, pizza ca 10 min., kunne
> forestille mig at lægge pizza på - næste gang - på kolde sten, erfaring??
>
> --
> venligst
> Ralph
>
>
Da jeg arbejde i et byggemarked havde vi Weber demonstration hver sommer.
Her lavede vi også pizza.
Pizzaen blev formet aflang, ikke rund og lagt på et stykke bagepapir med
masser af mel. Når bunden var fast (efter ca. 5 minutter) fjernes
bagepapiret så der ikke går ild i det. Det fungerede perfekt. Uden sten
eller gulvklinker .

Linda



Ian Matheson (14-12-2003)
Kommentar
Fra : Ian Matheson


Dato : 14-12-03 09:33

Tykkere bund af klinkerne. Altså gerne flere lag, hvis de er tynde. Og de
skal helst være knald varme, og med lidt mel på. Sådan har jeg altid haft
stor succes med pizza i weberen, bunden er dejlig sprød over det hele, ikke
mere eller mindre imkant eller midt.

Held og lykke
"Ralph" <rwr@post6.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3fdb6256$0$29404$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> hvad er opskriften på at subj. lykkes? prøvede her til aften med 4
> gulvklinker, egentligt gik det meget godt, men det var FOR varmt, midten
af
> pizza blev sort (bunden) men de yderste 10 cm. var langt bedre end de tre
> andre pizzaer i den alm. ovn (300Grader)
> Glødende briketter, sten på i ca. 20 minutter, pizza ca 10 min., kunne
> forestille mig at lægge pizza på - næste gang - på kolde sten, erfaring??
>
> --
> venligst
> Ralph
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste