/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
oksefilet
Fra :
Jesper Nielsen
Dato :
13-12-03 02:20
Hej igen
Jeg skal have ca 6 kg oksefilet i ownen på sammetid så jeg ville gerne høre
her gruppen hvor lang tid det skal stege. De skal gerne blive medium stegt.
På forhånd tak.
Jesper
Michael Nielsen (
13-12-2003
)
Kommentar
Fra :
Michael Nielsen
Dato :
13-12-03 02:56
1. du tager din kogebog og finder siden med grader
2. du isætter et stegetermometer
3. du tager stegen ud når korrekt temp. er nået
4. voila, den er som den skal være
5. velbekomme
Michael
"Jesper Nielsen" <faust@nospamoncable.dk> skrev i en meddelelse
news:3fda6930$0$69912$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej igen
>
> Jeg skal have ca 6 kg oksefilet i ownen på sammetid så jeg ville gerne
høre
> her gruppen hvor lang tid det skal stege. De skal gerne blive medium
stegt.
>
> På forhånd tak.
> Jesper
>
>
Jesper Nielsen (
13-12-2003
)
Kommentar
Fra :
Jesper Nielsen
Dato :
13-12-03 03:05
Nu skal det lige siges at 3 stk af ca 2 kg.
"Michael Nielsen" <**m.oestergaard@c.dk> skrev i en meddelelse
news:3fda71ba$0$9741$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> 1. du tager din kogebog og finder siden med grader
> 2. du isætter et stegetermometer
> 3. du tager stegen ud når korrekt temp. er nået
> 4. voila, den er som den skal være
> 5. velbekomme
>
> Michael
>
> "Jesper Nielsen" <faust@nospamoncable.dk> skrev i en meddelelse
> news:3fda6930$0$69912$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> > Hej igen
> >
> > Jeg skal have ca 6 kg oksefilet i ownen på sammetid så jeg ville gerne
> høre
> > her gruppen hvor lang tid det skal stege. De skal gerne blive medium
> stegt.
> >
> > På forhånd tak.
> > Jesper
> >
> >
>
>
Tom Frank (
17-12-2003
)
Kommentar
Fra :
Tom Frank
Dato :
17-12-03 15:18
Jeg plejer at give stegene 25-30 minutter (fra kold ovn) i 225 grader for at
lukke stegen ligemeget hvor stor stegen er.
Derefter hælder jeg ca. ½ l vand ved og skruer ned til 160 grader og giver
ca. 25 minutter pr. 500 gr. kød. Dvs. ca. 1t 40min til 2kg. Hvis der er tid
til det kan du slukke og lade den trække ca. ½ timer efterfølgende. Det
giver ca. mediumstegt steg. Stege skyen er god til sauce og vandet gør at
den ikke bliver så tør.
Vær opmærksom på at der kan være forskel på ovn. Min er en varmluft ovn, den
gang jeg havde en almindelig ovn gav jeg den 30 minutter pr. 500 gr kød. og
resultatet blev ligeså godt.
mvh Tom Frank
"Jesper Nielsen" <faust@nospamoncable.dk> wrote in message
news:3fda73dc$0$69968$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Nu skal det lige siges at 3 stk af ca 2 kg.
> "Michael Nielsen" <**m.oestergaard@c.dk> skrev i en meddelelse
> news:3fda71ba$0$9741$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> > 1. du tager din kogebog og finder siden med grader
> > 2. du isætter et stegetermometer
> > 3. du tager stegen ud når korrekt temp. er nået
> > 4. voila, den er som den skal være
> > 5. velbekomme
> >
> > Michael
> >
> > "Jesper Nielsen" <faust@nospamoncable.dk> skrev i en meddelelse
> > news:3fda6930$0$69912$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> > > Hej igen
> > >
> > > Jeg skal have ca 6 kg oksefilet i ownen på sammetid så jeg ville gerne
> > høre
> > > her gruppen hvor lang tid det skal stege. De skal gerne blive medium
> > stegt.
> > >
> > > På forhånd tak.
> > > Jesper
> > >
> > >
> >
> >
>
>
Mimi (
18-12-2003
)
Kommentar
Fra :
Mimi
Dato :
18-12-03 15:12
"Tom Frank" <tofran@hotmail.com> wrote
> Jeg plejer at give stegene 25-30 minutter (fra kold ovn) i 225 grader for
at
> lukke stegen ligemeget hvor stor stegen er.
Hej Tom,
Hvis formålet er at "lukke" stegen, er det ikke lidt galt at starte i kold
ovn?
Så burde du vel forvarme ovnen til 225 grader og smække stegen ind?
Alternativt lægge den direkte på en varm stegepande eller ned i spilkogende
vand.
Men kold ovn - den går da vist ikke?
Mvh Mimi
Pernille Lauridsen (
13-12-2003
)
Kommentar
Fra :
Pernille Lauridsen
Dato :
13-12-03 11:38
> Jeg skal have ca 6 kg oksefilet i ownen på sammetid så jeg ville gerne
høre
> her gruppen hvor lang tid det skal stege. De skal gerne blive medium
stegt.
>
Jeg ville forkoge dem i letsaltet vand ca. 25 min (Spilkoge) Derefter krydre
dem med salt og peber og indsætte dem i ovnen, på rist, ved ca. 200 grader
til de er pænt brune.
Alternativt: Brune dem i smør på en sauterpande, efter at ha' krydret med
salt og peber.
Husk de skal hvile i små 20 min inden du kan skære kødet ud.
VH Pernille
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408938
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.