/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Stegt flæsk - sprød svær, mørt kød - hvord~
Fra : Thomas Frandzen


Dato : 05-12-03 16:56

Skal stege lidt stegt flæsk her til aften.. Foretrækker at sværen er sprød,
men at kødet er mørt, altså ikke så knastørt som når alt fedtet er stegt
fra..

Hvornår sikrer man det bedste resultat ud fra de her opstillede
målsætninger?

-Thomas



 
 
Mette Nylander Sørup (06-12-2003)
Kommentar
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 06-12-03 23:35

> Skal stege lidt stegt flæsk her til aften.. Foretrækker at sværen er
sprød,
> men at kødet er mørt, altså ikke så knastørt som når alt fedtet er stegt
> fra..
>
> Hvornår sikrer man det bedste resultat ud fra de her opstillede
> målsætninger?
>

Hej Thomas

Jeg ved godt det er lidt for sent ... men så næste gang da . Når jeg
laver steget flæsk, lægger jeg skiverne af flæsk på en rist med en bageplade
under. De drysses godt med salt og peber, så skal de bare i ovnen til tilpas
sprødhed er opnået.

Mvh.
Mette



SB (07-12-2003)
Kommentar
Fra : SB


Dato : 07-12-03 01:10


"Mette Nylander Sørup" <bio_freak1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:2QsAb.28002$8w5.6882@news.get2net.dk...
> > Skal stege lidt stegt flæsk her til aften.. Foretrækker at sværen er
> sprød,
> > men at kødet er mørt, altså ikke så knastørt som når alt fedtet er stegt
> > fra..
> >
> > Hvornår sikrer man det bedste resultat ud fra de her opstillede
> > målsætninger?
> >
>
> Hej Thomas
>
Jeg laver det på grillen
lidt besværligt, men langt bedre resusltat, når man først lære det - (tog
mig 5 stege)

Søren



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste