/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Den lange kartoffelskræl
Fra :
Peter Noes
Dato :
03-12-03 19:10
Hej alle
Jeg er så vild med at lave små rosetter af lange kartoffelskræller og
derefter dyppe dem i klaret smør og så i ovnen. Mit store problem er at de
altid knækker inden jeg får dem særligt lange. Nogen der har et godt fif til
hvordan man får kartoflen i lange strimler?? (kartoflen skrælles altså først
da jeg ikke er så vild med yderskrællen).
Emil (
03-12-2003
)
Kommentar
Fra :
Emil
Dato :
03-12-03 21:21
Peter Noes skrev:
>Jeg er så vild med at lave små rosetter af lange kartoffelskræller og
>derefter dyppe dem i klaret smør og så i ovnen. Mit store problem er at de
>altid knækker inden jeg får dem særligt lange. Nogen der har et godt fif til
>hvordan man får kartoflen i lange strimler?? (kartoflen skrælles altså først
>da jeg ikke er så vild med yderskrællen).
Opvarm kartoflerne til mellem 60 og 70 grader i 45 minutter
(brug termometer i vandet).
Herefter kan de bruges til alle opskrifter med kartofler, og de
kan endda fryses og optøes før videre tilberedning.
Efter varmebehandlingen skal kartoflerne behandles som alm rå
kartofler, smagen bliver blot bedre og konsistensen opleves
fastere. Sprødheden fra de rå kartofler går tabt, men det løser
netop dit problem.
Metoden er specielt velegnet til kartoffelmos og friturestegte
kartoffelstave, men alle anvendelser af kartofler vil vinde
herved.
m.v.h. Emil
Soren Lindholt (
04-12-2003
)
Kommentar
Fra :
Soren Lindholt
Dato :
04-12-03 13:10
Peter Noes <peterline@mobilixnet.dk> wrote in article
<bql8sn$pkd$1@news.cybercity.dk>...
> Hej alle
>
> Jeg er så vild med at lave små rosetter af lange kartoffelskræller og
> derefter dyppe dem i klaret smør og så i ovnen. Mit store problem er at
de
> altid knækker inden jeg får dem særligt lange. Nogen der har et godt fif
til
> hvordan man får kartoflen i lange strimler?? (kartoflen skrælles altså
først
> da jeg ikke er så vild med yderskrællen).
>
Skarpere skrællekniv, evt justere dybden?
Søren
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408952
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.