/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ribssaft i rødkål. Hvilken slags?
Fra :
Thomas Hjort
Dato :
29-11-03 11:34
Er det koncentreret saftevand eller ribsjuice der menes når man siger at der
skal ribssaft i rødkål?
Mvh Thomas
Inger Pedersen (
29-11-2003
)
Kommentar
Fra :
Inger Pedersen
Dato :
29-11-03 11:52
"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
> Er det koncentreret saftevand eller ribsjuice der menes når man siger at
der
> skal ribssaft i rødkål?
Det er lige meget.
Hvis du bruger usødet saft, skal der bare lidt mere sukker i rødkålen.
Hilsen Inger
Nette (
29-11-2003
)
Kommentar
Fra :
Nette
Dato :
29-11-03 11:58
"Thomas Hjort" skrev i en meddelelse news:bq9slr$vsk$1@news.cybercity.dk...
> Er det koncentreret saftevand eller ribsjuice der menes når man siger at
der
> skal ribssaft i rødkål?
Jeg plejer at bruge Rynkebys ripssaft, ufortyndet altså.
Nette
Jens Bruun (
03-12-2003
)
Kommentar
Fra :
Jens Bruun
Dato :
03-12-03 12:22
"Thomas Hjort" <dsl54291@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:bq9slr$vsk$1@news.cybercity.dk...
> Er det koncentreret saftevand eller ribsjuice der menes når man siger at
der
> skal ribssaft i rødkål?
Aner det ikke, men jeg bruger altid en god ribsgelé, så jeg samtidig får
sødet kålen.
--
-Jens B.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408938
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.