/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Eksklusive madopskrifter søges
Fra : Jørn Ibsen


Dato : 27-11-03 14:53

Er der nogen, der kender et link til eksklusive madopskrifter af den
komplicerede slags, som man oplever på gourmet-restauranter??

Jeg er med i en madklub, hvor vi en gang om måneden sætter os selv på
prøve med avancerede opskrifter, og vi har hidtil benyttet os af fx.
opskrifter fra Smag&Behag. Desværre er vi snart løbet tør for stof.

Alle de link, jeg kan finde på søgemaskinerne, handler om hverdagsmad,
billig mad, hurtig mad, nem mad osv. Er der ingen, der kan lide at bruge
tid i køkkenet mere?

mvh. JIB


--
Posted via Mailgate.ORG Server - http://www.Mailgate.ORG

 
 
Gert Krabsen (27-11-2003)
Kommentar
Fra : Gert Krabsen


Dato : 27-11-03 15:52

Thu, 27 Nov 2003 13:52:39 +0000 (UTC), Jørn Ibsen <ji@iteration.dk> skrev:

> Er der nogen, der kender et link til eksklusive madopskrifter af den
> komplicerede slags, som man oplever på gourmet-restauranter??
>
> Jeg er med i en madklub, hvor vi en gang om måneden sætter os selv på
> prøve med avancerede opskrifter, og vi har hidtil benyttet os af fx.
> opskrifter fra Smag&Behag. Desværre er vi snart løbet tør for stof.
>
> Alle de link, jeg kan finde på søgemaskinerne, handler om hverdagsmad,
> billig mad, hurtig mad, nem mad osv. Er der ingen, der kan lide at bruge
> tid i køkkenet mere?

Jow da...

Forslag:

...Smag og Behag kender du
...Spis Med - heller ikke et dumt blad

...opskrifter fra gourmet-restauranterne! -Enten spørger vi kokken, som
normalt _altid_ er lykkelig for at give opskriften fra sig til ægte
interesserede. -Eller også gætter vi os frem ud fra den færdige ret.
Resultatet bliver oftest et _helt_ andet end forbilledet, men det gør jo
ikke noget..

mvh
Krabsen

--
Sendt via Opera.
www.krabsen.dk
www.responsnord.dk
mfl

Mimi (27-11-2003)
Kommentar
Fra : Mimi


Dato : 27-11-03 17:58

"Jørn Ibsen" <ji@iteration.dk> wrote in message
news:f6045ccbca86693199c60c421ef4774f.82435@mygate.mailgate.org...
> Er der nogen, der kender et link til eksklusive madopskrifter af den
> komplicerede slags, som man oplever på gourmet-restauranter??

Hej Jørn,
Et link der er værd at checke: www.cookingwise.dk
De har meget forskelligt, men eksempler som
"Andebryst med timianglaserede valnødder" eller
"Balsamico karamelliserede figner med blå ost"
tyder da på en vis iderigdom hos forfatterne, ikke?
Mvh Mimi




Anders (27-11-2003)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 27-11-03 19:05


"Jørn Ibsen" <ji@iteration.dk> skrev i en meddelelse
news:f6045ccbca86693199c60c421ef4774f.82435@mygate.mailgate.org...
> Er der nogen, der kender et link til eksklusive madopskrifter af den
> komplicerede slags, som man oplever på gourmet-restauranter??
>
> Jeg er med i en madklub, hvor vi en gang om måneden sætter os selv på
> prøve med avancerede opskrifter, og vi har hidtil benyttet os af fx.
> opskrifter fra Smag&Behag. Desværre er vi snart løbet tør for stof.
>
> Alle de link, jeg kan finde på søgemaskinerne, handler om hverdagsmad,
> billig mad, hurtig mad, nem mad osv. Er der ingen, der kan lide at bruge
> tid i køkkenet mere?
>
> mvh. JIB
>


Køb bogen "Københavns Kønneste Kokke"
Der er udfordringer så det vil noget.....................

Anders



Emil (27-11-2003)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 27-11-03 19:49

Jørn Ibsen skrev:

>Alle de link, jeg kan finde på søgemaskinerne, handler om hverdagsmad,
>billig mad, hurtig mad, nem mad osv. Er der ingen, der kan lide at bruge
>tid i køkkenet mere?


Hej JIB

Jeg føler med dig. Det *er* vanskeligt hele tiden at at hitte på
nyt.

Hvad med at lave mad efter de gamle foreskrifter og traditioner?
Altså mad helt fra bunden. Hertil lægges den nyeste viden om
madlavning, og du får det sublimt bedste måltid.

Altså hvor farven i den brune sovs kun kommer fra løg, bagt mel
og stegesky. Hvor kødet er flamberet så smagen er i top, og
derefter lavtemperatur- eller koldstegt, så det er tilpas mørt og
alligevel med bid.

Forloren skildpadde er en god ret at øve sig på, da der indgår
mange dicipliner. Hvem laver den bedste?


m.v.h. Emil

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste