/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvor køber man god kylling/kalkun?
Fra : Janni Jensen


Dato : 22-11-03 20:25

Hej læsere,

Jeg vil gerne lave en stor potion kalkun i karry og fryse ned, men ofte
der er formange sener og blodåre i kalkun, så jeg smider næste halvdelen
væk hver gang=(

Så jeg har tænkt mig, at prøve med kylling istedet, for at slippe for
senerne og blodårene.

Er der nogen der kender en butik, som har god kylling til kylling i
karry?


Knus,
Janni


 
 
Jørgen Rasmussen (22-11-2003)
Kommentar
Fra : Jørgen Rasmussen


Dato : 22-11-03 21:38

Janni Jensen wrote:


> Er der nogen der kender en butik, som har god kylling til kylling i
> karry?


Prøv Kvickly i Herning.
Eller slagteren i Ikast centrum.

Mvh. Jørgen


Inger Pedersen (22-11-2003)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 22-11-03 21:43


"Janni Jensen" <i-got-spammed-badly@so-no-email.address> skrev i en
meddelelse

> Er der nogen der kender en butik, som har god kylling til kylling i
> karry?

Må den være frossen?
I så fald har Fakta rimeligt billige bornholmerhaner - og de er gode.

Hilsen Inger



zasha (22-11-2003)
Kommentar
Fra : zasha


Dato : 22-11-03 22:27

"Janni Jensen" <i-got-spammed-badly@so-no-email.address> skrev i en
meddelelse news:pan.2003.11.22.19.25.06.780684@so-no-email.address...
<klip>
> Er der nogen der kender en butik, som har god kylling til kylling i
> karry?

Tja, find en gård med hønsegård, og læg bilet ind på en ægte landkylling.

Sådan en nyslagtet, frilands kylling kan ingen "papkyllinger" hamle op med,
omend de gennem dderes foder opnår en forbløffende størrelse på no-time, men
en kylling der har naturlige muskler og som har fået alsidig foder, måske
endda orme mv, de smager nu engang dejligt, og så får du "ægte" kød for alle
pengene. Kvickly har af og til økologiske kyllinger/høns der virkelig
rykker - bornholmerhane er ok....har engang lavet den som and, med svedsker
og hele svineriet (i en stegepose) og det var virkeligt godt :)
--
Hilsen Miver og Mulle's mor Heidi

http://hei.homepage.dk/godter.html
(sæsonpræget chokoladeside ;)



Janni Jensen (23-11-2003)
Kommentar
Fra : Janni Jensen


Dato : 23-11-03 00:25

I er godt nok nogle erfarne nogen=)

Det er fristende at købe en hel kylling for at få så godt kød som muligt,
men jeg kan ikke få mig selv til at skære den ud. På det punkt er jeg
noget pivet=)

Så jeg tænkte på, hvordan ser det ud med kyllingefileter eller
kyllingebryst?

Knus,
Janni


Inger Pedersen (23-11-2003)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 23-11-03 11:03


"Janni Jensen" <i-got-spammed-badly@so-no-email.address> skrev i en
meddelelse news:pan.2003.11.22.23.24.54.517599@so-no-email.address...
> I er godt nok nogle erfarne nogen=)
>
> Det er fristende at købe en hel kylling for at få så godt kød som muligt,
> men jeg kan ikke få mig selv til at skære den ud. På det punkt er jeg
> noget pivet=)

Vent, til den er død - så ligger den stille og skriger ikke
Undskyld, jeg kunne altså ikke dy mig.

Jeg vil tro, du kan få kyllingebryst i Brugsens campylobacterfri produkter,
og som hele kyllinger er de bedre end andre dybfrostkyllinger - med
undtagelse af bornholmerne, altså.

Hilsen Inger



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste