/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hjemmelavede pita brød.......
Fra : Kristine Louise Wick~


Dato : 08-11-03 18:11

Jeg har opskriften...... men den er MEGET dårlig forklaret!
Kan nemlig ikke helt finde ud af hva de mener??

Når dejen er dærdig og skal formes til små runde pita brød...... så var det
noget med at tage dem ud efter et stykke tid i ovnen!!
Men hvordan kan man få så der kommer den smule luft i den, så man kan komme
noget i???

Fatter det bare ikke!!!


---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.536 / Virus Database: 331 - Release Date: 03-11-2003



 
 
Kim Jensen (08-11-2003)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 08-11-03 18:35

> Jeg har opskriften...... men den er MEGET dårlig forklaret!
> Kan nemlig ikke helt finde ud af hva de mener??
> Når dejen er dærdig og skal formes til små runde pita brød...... så var
det
> noget med at tage dem ud efter et stykke tid i ovnen!!
> Men hvordan kan man få så der kommer den smule luft i den, så man kan
komme
> noget i???
> Fatter det bare ikke!!!

Følg denne opskrift:
http://www.food4u.dk/opskrift/?id=1262

Hullet i midten kommer helt af sig selv, mens de bager. Mystisk, men sandt!


De manglende enhedsangivelse har jeg tolket som teskefulde - det virker
fint.


--
mvh
Kim Jensen
// NewsCaster.dk // R2DVD.com // Port80.biz //



Ralph (08-11-2003)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 08-11-03 21:08

"Kim Jensen" <kim@NOSPAMlitewerx.dk> skrev i en meddelelse
news:boj9gv$10ie$1@news.cybercity.dk...
> Følg denne opskrift:
> http://www.food4u.dk/opskrift/?id=1262
>
> Hullet i midten kommer helt af sig selv, mens de bager. Mystisk, men
sandt!
>
>
Fin opskrift, DOG ruller jeg en stor plade dej ud - ikke som pizza, den skal
været meget tykkere 5-6mm - og skærer brødende ud efter en
underkop/desserttallerken, tager det overskydende dej ruller ud igen indtil
der ikke er mere dej.
De er færdige når de ligner små fodbolde - mindst 5 cm høje

--
venligst
Ralph



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste