/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
At lade dampe ?
Fra : Jakob Munck


Dato : 05-10-03 18:54

I en opskrift står der: "Bland fint snittede hvidkål med salg, peber og
karry og lad det dampe i 10 minutter.".

Hvad betyder "lad det dampe"?


v.h.
Jakob Munck



 
 
Marianne (05-10-2003)
Kommentar
Fra : Marianne


Dato : 05-10-03 22:25

> I en opskrift står der: "Bland fint snittede hvidkål med salg, peber og
> karry og lad det dampe i 10 minutter.".
>
> Hvad betyder "lad det dampe"?
>
>

Damp det.

Hvidkålen indeholder vand, og hvis du opvarmer den, udskiller den vand. Det
opvarmede vand er det, der damper (hvis det var det, du mente med dit
spørgsmål)

mvh
Marianne



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste