/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
mayonaise
Fra : D. Nielsen


Dato : 13-09-03 21:51

Hej ... i vores husholdning bruger vi mayoanaise på mange former for pålæg.
Egentligt synes jeg det er en uskik - men samtidig også at det smager godt.
Har I andre alernertiver til den tradionelle tubemayonaise, også gerne
sundere ??



 
 
Padmé Amidala (14-09-2003)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 14-09-03 09:00

Let mayo eller fedtfri mayo

VH
Padmé



Thïngmand (15-09-2003)
Kommentar
Fra : Thïngmand


Dato : 15-09-03 09:31

> fedtfri mayo

Som er noget af det mest ulækre man kan tænke sig. Halvgummi agtig
konsistens, som klistrer i ganen og smager _meget_ syntetisk...

--
Thïngmand
www.thingmand.dk



Minirikke (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Minirikke


Dato : 16-09-03 22:24

Jeg er enig med Thingmand. Beskrivelsen korekt. (Det er noget grimt noget)
Men let mayo, det er ikke så ringe enda

Jan

"Thïngmand" <michael@thingmand.invalid> skrev i en meddelelse
news:3f6578b1$0$32531$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > fedtfri mayo
>
> Som er noget af det mest ulækre man kan tænke sig. Halvgummi agtig
> konsistens, som klistrer i ganen og smager _meget_ syntetisk...
>
> --
> Thïngmand
> www.thingmand.dk
>
>



Nette (14-09-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 14-09-03 09:10


"D. Nielsen" skrev i en meddelelse
news:3f638317$0$180$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej ... i vores husholdning bruger vi mayoanaise på mange former for
pålæg.
> Egentligt synes jeg det er en uskik - men samtidig også at det smager
godt.
> Har I andre alernertiver til den tradionelle tubemayonaise, også gerne
> sundere ??

Hytteost med salt og peber ovenpå.

Nette



Erling Hansen (14-09-2003)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 14-09-03 10:38

"D. Nielsen" <aaa@aaa> wrote:

> Hej ... i vores husholdning bruger vi mayoanaise på mange former for pålæg.
> Egentligt synes jeg det er en uskik - men samtidig også at det smager godt.
> Har I andre alernertiver til den tradionelle tubemayonaise, også gerne
> sundere ??

Hvis du rører din egen mayo, er det let (og kaloriebesparende) at røre
op til 50% fromage frais eller den fedtfattigste udgave af creme
fraiche (9%) i (vælg efter smag, den ene er syrligere end den anden).
Smager og fungerer stadig som mayo - og så er det nemt at krydre efter
smag.
--
Med venlig hilsen Erling Hansen


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste