/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Brittas grøntsagsragout
Fra : Jane


Dato : 10-09-03 09:51

Hejsa! For nogen tid siden i min auberginetråd blev jeg opfordret
til at dele den her opskrift med jer. Nu er den her så, lidt for-
sinket pga min mors ferie og en gang influenza som har holdt mig
nede, men bedre sent end aldrig...

Min yndlingsret som jeg første gang fik hos en der hed Britta
hedder "Brittas grøntsagsragout" og her er opskriften:

2 auberginer
1-2 squash (gourchetter)
2 grønne peberfrugter
hvidløg efter smag (mindst 1 helt)
1 løg
3-4 flåede tomater hakket i stykker

Auberginer og squash skæres i skiver og drysses med salt for at
udvandes (læg dem evt. i en bradepande) - varighed ca 30 minutter.

Løg og hvidløg (begge dele i form af tern eller små stykker)
svitses i en gryde i olie eller i oliemargarine. Tilsæt peberfrugt
(som er skåret i tern). Skyl saltet af aubergine- og squashskriverne
og tilsæt disse. Tilsæt tomater. Læg låg på gryden og lad det simre
ca 30 minutter. Rør lidt rundt i det ind imellem.



Lasagnen/pastaretten:

Som grøntsagsragout, men tilsæt evt.
* champignons i skiver
* frosne ærter

Da jeg personligt tit spiser fra en skål kun med gaffel syntes jeg
at det er besværligt med lasagneplader, så vi er gået over til at
bruge pastaskruer (og det med at lagdele skiftevis ragout plader
og hvid sovs er bare blevet rørt sammen i en gryde), men man kan
lave det til rigtig lassagne hvis man vil.

Kog ½ pose pastaskruer. Put dem i gryden med grøntsagerne.
Tilsæt en pakke Mornay Sauce og rør rundt. Varm det hele igennem
og server det.

Kan fryses og varmes op i en gryde (eller ovn) senere.

Jane

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408939
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste