/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ribbenssteg
Fra : Padmé Amidala


Dato : 09-09-03 15:18

Hvor lang tid skal sådan en fætter have? den er på ca 1 kg vist nok lidt
over..

VH
Padmé



 
 
Trine Kornum Christi~ (09-09-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 09-09-03 15:19

"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> writes:

> Hvor lang tid skal sådan en fætter have? den er på ca 1 kg vist nok lidt
> over..

Omkring 3 timer ved 110 grader ellers en god time ved 200 grader.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, billig overnatning i Nordjylland
http://www.bierstedjuletraeshandel.dk, æresporte og gran
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Ukendt (09-09-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 09-09-03 15:56

> Hvor lang tid skal sådan en fætter have? den er på ca 1 kg vist nok lidt
> over..

Lidt over en time ved ca. 200 grader.. Efter en time vil jeg anbefale, at du
skruer op til 230-240 grader, og giver den ca. 10 minutter der, så sværene
bliver sprøde. Husk at hælde vand over den før du sætter den i ovnen, og
gnid den med lidt salt og peber.

--
Mvh.
Jeppe Vestergaard, Aalborg
Der er en "fejl" i min email-adresse.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408939
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste