/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Kænguru-tyksteg, hvordan..
Fra :
Frank Horsøe
Dato :
03-09-03 20:54
Jeg har en kænguru-tyksteg på 1 kg, men hvordan tilbereder jeg den bedst
muligt? Skal jeg helstege den, eller skære den i steaks eller er det noget
helt 3. jeg er ude i???
MVH Frank
Invader Zim (
04-09-2003
)
Kommentar
Fra :
Invader Zim
Dato :
04-09-03 17:36
Frank Horsøe wrote:
> Jeg har en kænguru-tyksteg på 1 kg, men hvordan tilbereder jeg den
> bedst muligt? Skal jeg helstege den, eller skære den i steaks eller
> er det noget helt 3. jeg er ude i???
>
> MVH Frank
skær nogle dejligt tynde steaks og steg/gril dem som vildt, vil jeg
anbefale. det er mums! :D
-Invader Zim
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408938
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.