/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Et ? om farserede porrer
Fra : dulle


Dato : 01-09-03 06:24

Den fars man bruger - er det en frikadellefars, eller er der noget
anderledes ved den?

Venlig hilsen
Dulle



 
 
kim rasmussen (01-09-2003)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 01-09-03 07:42

Hej Dulle
Det er en fars du selv krydrer et dine smagsløg

--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet



Trine Kornum Christi~ (01-09-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 01-09-03 08:22

"dulle" <dulle@mail.dk> writes:

> Den fars man bruger - er det en frikadellefars, eller er der noget
> anderledes ved den?

Jeg bruger ganske almindelig frikadellefars, måske erstatter jeg løget
med porretoppe. Og så skal den selvfølgelig være rimelig fast.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, billig overnatning i Nordjylland
http://www.bierstedjuletraeshandel.dk, æresporte og gran
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Ole Larsen (01-09-2003)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 01-09-03 08:33


"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:u8yp96kic.fsf@trinekc.dk...
> "dulle" <dulle@mail.dk> writes:
>
> > Den fars man bruger - er det en frikadellefars, eller er der noget
> > anderledes ved den?
>
> Jeg bruger ganske almindelig frikadellefars, måske erstatter jeg løget
> med porretoppe. Og så skal den selvfølgelig være rimelig fast.

Farserede porrer hedder altså falske eller forlorne ål. Og det er en
herrespise....
Mvh
Ole



dulle (01-09-2003)
Kommentar
Fra : dulle


Dato : 01-09-03 09:04

Tak for hurtig svar, nu bliver manden glad når han kommer hjem og ser hvad
vi skal ha til aftensmad :0)

venlig hilsen
dulle
"Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:3f52f630$0$32436$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
> news:u8yp96kic.fsf@trinekc.dk...
> > "dulle" <dulle@mail.dk> writes:
> >
> > > Den fars man bruger - er det en frikadellefars, eller er der noget
> > > anderledes ved den?
> >
> > Jeg bruger ganske almindelig frikadellefars, måske erstatter jeg løget
> > med porretoppe. Og så skal den selvfølgelig være rimelig fast.
>
> Farserede porrer hedder altså falske eller forlorne ål. Og det er en
> herrespise....
> Mvh
> Ole
>
>



Benedikte Brisson (01-09-2003)
Kommentar
Fra : Benedikte Brisson


Dato : 01-09-03 11:17


"Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:3f52f630$0$32436$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
> ... Farserede porrer hedder altså falske eller forlorne ål.

Nixen, det hedder da døde rotter.

> Og det er en herrespise....

M/K

Venlig hilsen Dikte




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste