/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Absinth ctr absint-likør
Fra : Bo Warming


Dato : 31-08-03 14:29

Absinth ctr absint-likør



"Vil du have sukker i kaffen" spørger folk, men ikke om man vil have sukker
i sin alkoholiske drink.

Spirituosa-producenterne har maget det så smart, at har man en sød tand, så
må man købe dyr likør (og evt blande whiskyen til en Rusty Nail med lidt
Drambui-likør).

Eller i absint-tilfældet opføre et molbo-ritual med at smelte en brændende
sukkerknald ned i den helllige, engang-forbudte drik.

Det bør være naturligt at der drysses sukker i absint - eller whisky eller
andet, der har macho-skarphed, som nogle føler sig stærke af, men for andre
bør skarphed, bitterhed eller surhed afbødes med et drys sukker og glasset
svinges så, mens isterningerne og sukkeret opløses , og så er det tilpas.

--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste