/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Rabarbertærte
Fra :
Martin Andersen
Dato :
25-08-03 19:17
Er det meget vigtigt at bruge kartoffelmel sammen med sukkeret når man laver
en rabarbertærte??
Rømer (
26-08-2003
)
Kommentar
Fra :
Rømer
Dato :
26-08-03 06:22
Du bruger det jo i for at tykne rabarbersaften til "sirup", men strengt
taget kan man jo bare lade være med at komme det i - du vil nok opleve, at
din tærte bliver mere sjasket end ellers.
Jeg har overvejet at anvende syltesukker i stedet - eller at tilsætte en
anelse pektin/marmelit, men jeg har ikke nogen idé om, hvor meget jeg så
skal anvende.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408939
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.