/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rabarber
Fra : Anne Stokholm


Dato : 21-08-03 12:46

Er der en der ligger inde med en god opskrift på en
rabarberkage/-tærte. Vi er ved at være godt trætte af den vi plejer at
lave og mangler lidt inspiration til en af de sidste rabarber-ting for
i år.

--
Venlig hilsen
Anne Stokholm

I know that I have done many things
to give you reason not to listen to me
- Sinead O'Connor -



 
 
Abildgaard 3140 (21-08-2003)
Kommentar
Fra : Abildgaard 3140


Dato : 21-08-03 13:01

scripsit "Anne Stokholm"
> Er der en der ligger inde med en god opskrift på en
> rabarberkage/-tærte.

750 g rabarberstykker, 120 g sukker, 1 spsk kartoffelmel i en skål.

Dej: Bland 1 dl mel, 3,5 dl kokusmel, 1 dl sukker og 125 g smør (jeg bruger
altid dobbeltportion af dejen ;D)

Læg rabarberne i et fad og drys sukker/kartoffelmel over. Rør dejen sammen
og spred over rabarberne. Sæt fadet nederst i ovnen og sæt den på 200 i 50
minutter eller deromkring alt efter ovntype. Den må gerne blive sprød, men
ikke sort.

Skovles ned med creme fraiche - på den fede måde.

--

|¨ ¨ ¨ ¨ ¨¨ Torben
|
[OO]
<>' The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you
have it made.



Stinne og Rune (22-08-2003)
Kommentar
Fra : Stinne og Rune


Dato : 22-08-03 00:39

Den her er så absolut min favorit...

Rabarbertærte

Kompot:
400 g. Rabarber
50 g. sukker

Dej:
150 g. smør
2 æggeblommer
125 g. sukker
250 g. mel
1 tsk. bagepulvfer

Fyld:
2 æggehvider
100 g. knuste makroner

Tilberedning:
Rabarberne skæres i 2 cm stykker og koges møre med sukker og ganske lidt
vand. Køler af.
Dejen æltes sammen og lægges koldt i en time. Hviderne piskes stive og
makronerne vendes i. 2/3 del af dejen rulles ud og lægges i en tærteform el.
springform. Æggehvidemassen fordeles over. Kompotten fordeles over. Resten
af dejen rulles ud og lægges i et fletværk over. Bagetid 25-30 min ved 200
gr midt i ovnen.

Kan evt. serveres med vanille is.

Stinne



---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.512 / Virus Database: 309 - Release Date: 20-08-03



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste