/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tun mouse
Fra : Kothoga


Dato : 05-08-03 10:46

nem opskrift uden husblas søges, havde selv en men den er desværre
bortkommet



 
 
Padmé Amidala (05-08-2003)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 05-08-03 11:12


"Kothoga" <Kothoga@rulez.dk> wrote in message
news:bgnudp$2b65$1@news.cybercity.dk...
> nem opskrift uden husblas søges, havde selv en men den er desværre
> bortkommet
>

1 ds. Tun i vand
2 spsk. fromage frais eller creme fraîche
Saft fra 1 halv citron eller lime
Salt/peber
evt. majs
evt. persille

Håber du kan bruge den ...


VH
Padmé Amidala



Else Holm (05-08-2003)
Kommentar
Fra : Else Holm


Dato : 05-08-03 14:51

"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> skrev i en meddelelse
news:3f2f82e2$0$48887$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk
> "Kothoga" <Kothoga@rulez.dk> wrote in message
> news:bgnudp$2b65$1@news.cybercity.dk...
>> nem opskrift uden husblas søges, havde selv en men den er desværre
>> bortkommet

Du kan også prøve:
Tun i vand - vandet hældes fra

Rødløg - snittes i små stykker

Rød peber - snittes i små stykker

Mayonnaise

Citronsaft

Salt

Peber

Mængderne må man selv prøve sig frem med (står der i den opskrift,

som jeg fik efter en fest, hvor den blev serveret)

Det hele hældes i en skål og mixes let med håndmixeren - så bliver
det

let og luftigt. Den smager pragtfuldt!


--
Else



JS (05-08-2003)
Kommentar
Fra : JS


Dato : 05-08-03 11:26


"Kothoga" <Kothoga@rulez.dk> skrev i en meddelelse
news:bgnudp$2b65$1@news.cybercity.dk...
> nem opskrift uden husblas søges, havde selv en men den er desværre
> bortkommet

Hvor lever ""the Tun Mouse"?





gap (06-08-2003)
Kommentar
Fra : gap


Dato : 06-08-03 08:20








Tunfiskemousse



8-10 PERSONER
----------------------------------------------------------------------------
----
2 dåser tun i olie (a ca. 185 g)
200 g blødt smør
1 dl cremefraiche 18%
1 tsk friskpresset citronsaft
½ tsk groft salt
friskkværnet peber

Pynt: Brøndkarse.
Tilbehør: £

200 g ristet hjertebrød eller flutes.

----------------------------------------------------------------------------
----
Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den
med en gaffel. Tilsæt smør, cremefraiche og citronsaft. Rør det hele sammen
og smag moussen til med salt og peber. Fyld moussen i en postejform eller en
skål. Stil den tildækket i køleskab mindst ½ dag. Pynt med brøndkarse før
serveringen.

Tip: Moussen kan også anrettes portionsvis med salatblade, citronbåde og
brøndkarse.


Energifordeling
Samlet energiforhold: 11850 kj
Fedt: 71 %
Kulhydrat: 15 %
Protein: 14 %





KAROLINES KØKKEN
Udskrift fra: www.karoline.dk - 12-5-2003



Sally (06-08-2003)
Kommentar
Fra : Sally


Dato : 06-08-03 19:42

det tunmousse med 200g smør i, har jeg tidligere lavet, og jeg døjede med at
det blev for hårdt. Er der et fif, eller skal jeg bare tage det ud af
køleskabet i god tid?
"gap" <gap@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3f30ac16$0$32467$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
>
>
>
>
>
>
>
> Tunfiskemousse
>
>
>
> 8-10 PERSONER
> --------------------------------------------------------------------------
--
> ----
> 2 dåser tun i olie (a ca. 185 g)
> 200 g blødt smør
> 1 dl cremefraiche 18%
> 1 tsk friskpresset citronsaft
> ½ tsk groft salt
> friskkværnet peber
>
> Pynt: Brøndkarse.
> Tilbehør: £
>
> 200 g ristet hjertebrød eller flutes.
>
> --------------------------------------------------------------------------
--
> ----
> Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den
> med en gaffel. Tilsæt smør, cremefraiche og citronsaft. Rør det hele
sammen
> og smag moussen til med salt og peber. Fyld moussen i en postejform eller
en
> skål. Stil den tildækket i køleskab mindst ½ dag. Pynt med brøndkarse før
> serveringen.
>
> Tip: Moussen kan også anrettes portionsvis med salatblade, citronbåde og
> brøndkarse.
>
>
> Energifordeling
> Samlet energiforhold: 11850 kj
> Fedt: 71 %
> Kulhydrat: 15 %
> Protein: 14 %
>
>
>
>
>
> KAROLINES KØKKEN
> Udskrift fra: www.karoline.dk - 12-5-2003
>
>



gap (07-08-2003)
Kommentar
Fra : gap


Dato : 07-08-03 10:58

Hej Sally

Du skal tage den ud af køleskabet i god tid så bliver den dejlig blød og
smager lækkert.

Hilsen

Grethe
"Sally" <Sally.J@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3f314be0$0$83054$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> det tunmousse med 200g smør i, har jeg tidligere lavet, og jeg døjede med
at
> det blev for hårdt. Er der et fif, eller skal jeg bare tage det ud af
> køleskabet i god tid?
> "gap" <gap@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
> news:3f30ac16$0$32467$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > Tunfiskemousse
> >
> >
> >
> > 8-10 PERSONER
>
> --------------------------------------------------------------------------
> --
> > ----
> > 2 dåser tun i olie (a ca. 185 g)
> > 200 g blødt smør
> > 1 dl cremefraiche 18%
> > 1 tsk friskpresset citronsaft
> > ½ tsk groft salt
> > friskkværnet peber
> >
> > Pynt: Brøndkarse.
> > Tilbehør: £
> >
> > 200 g ristet hjertebrød eller flutes.
> >
>
> --------------------------------------------------------------------------
> --
> > ----
> > Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel
den
> > med en gaffel. Tilsæt smør, cremefraiche og citronsaft. Rør det hele
> sammen
> > og smag moussen til med salt og peber. Fyld moussen i en postejform
eller
> en
> > skål. Stil den tildækket i køleskab mindst ½ dag. Pynt med brøndkarse
før
> > serveringen.
> >
> > Tip: Moussen kan også anrettes portionsvis med salatblade, citronbåde og
> > brøndkarse.
> >
> >
> > Energifordeling
> > Samlet energiforhold: 11850 kj
> > Fedt: 71 %
> > Kulhydrat: 15 %
> > Protein: 14 %
> >
> >
> >
> >
> >
> > KAROLINES KØKKEN
> > Udskrift fra: www.karoline.dk - 12-5-2003
> >
> >
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste