/ Forside / Interesser / Fritid / Lystfiskeri / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Lystfiskeri
#NavnPoint
molokyle 2204
srhansen 1625
CLAN 1346
pbp_et 1163
dabj 1025
katekismus 904
Splitcane 889
dova 700
Nordsted1 679
10  arne.jako.. 660
Rygning af fisk
Fra : Kasper Katzmann


Dato : 24-07-03 12:31

Jeg har købt en Gourmani røgeovn i Silvan og glæder mig utroligt meget til
at komme igeng med den. Jeg har dog aldrig prøvet at ryge fisk (eller noget
som helst andet) før, så jeg kunne godt bruge noget vejlednin i hvordan jeg
kommer igang.

Er der nogen her der har links til en eller flere sider der beskriver
hvordan man gør fra bunden? Eller blot kan fortælle her hvad jeg skal gøre.

Skal jeg smide røgesmulden direkte på kullene?

Ovnen kan ses her:
http://www.gourmani.com/cgi-bin/products/products.asp?id=83&lng=dk

--

Mvh
Kasper Katzmann
Katzmann Consulting
http://www.katzmann.dk



 
 
Ukendt (25-07-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 25-07-03 13:51


"Kasper Katzmann" <kasper@katzmann-skal-vaek.dk> skrev i en meddelelse
news:3f1fc380$0$76098$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg har købt en Gourmani røgeovn i Silvan og glæder mig utroligt meget til
> at komme igeng med den. Jeg har dog aldrig prøvet at ryge fisk (eller
noget
> som helst andet) før, så jeg kunne godt bruge noget vejlednin i hvordan
jeg
> kommer igang.
I princippet skal smullet varmes op indtil det ryger i røgkammeret og
forbive sådan indtil
fisken er færdig stegte,,,,ses ved at øjnene bliver gule.
Smullet må ikke brænde og tilføre direkte varme.
http://www.gourmani.com/cgi-bin/products/products.asp?id=83&lng=dk
Der er en fin grill og jeg vil anbefale dig at læse brugsanvisningen for en
nøjagtig beskrivelse
af hvordan man ryger fisk i apparatet.

David.



walter170142 (02-08-2003)
Kommentar
Fra : walter170142


Dato : 02-08-03 10:34

"" skrev d. 25-07-03 13:51 dette indlæg :
>
> "Kasper Katzmann" <kasper@katzmann-skal-vaek.dk> skrev i en meddelelse
> news:3f1fc380$0$76098$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Jeg har købt en Gourmani røgeovn i Silvan og glæder mig utroligt
meget til
> > at komme igeng med den. Jeg har dog aldrig prøvet at ryge fisk
(eller
> noget
> > som helst andet) før, så jeg kunne godt bruge noget vejlednin i
hvordan
> jeg
> > kommer igang.
> I princippet skal smullet varmes op indtil det ryger i røgkammeret og
> forbive sådan indtil
> fisken er færdig stegte,,,,ses ved at øjnene bliver gule.
> Smullet må ikke brænde og tilføre direkte varme.
> http://www.gourmani.com/cgi-bin/products/products.asp?id=83&lng=dk
> Der er en fin grill og jeg vil anbefale dig at læse brugsanvisningen
for en
> nøjagtig beskrivelse
> af hvordan man ryger fisk i apparatet.
>
> David.
>
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


walter170142 (02-08-2003)
Kommentar
Fra : walter170142


Dato : 02-08-03 10:41

"Kasper Katzmann" skrev d. 24-07-03 12:31 dette indlæg :
> Jeg har købt en Gourmani røgeovn i Silvan og glæder mig utroligt meget
til
> at komme igeng med den. Jeg har dog aldrig prøvet at ryge fisk (eller
noget
> som helst andet) før, så jeg kunne godt bruge noget vejlednin i
hvordan jeg
> kommer igang.
>
> Er der nogen her der har links til en eller flere sider der beskriver
> hvordan man gør fra bunden? Eller blot kan fortælle her hvad jeg skal
gøre.
>
> Skal jeg smide røgesmulden direkte på kullene?
>
> Ovnen kan ses her:
> http://www.gourmani.com/cgi-bin/products/products.asp?id=83&lng=dk
>
> --
>
> Mvh
> Kasper Katzmann
> Katzmann Consulting
> http://www.katzmann.dk
>
> Hej Kasper
Den røgeovn, som du har købt i Silvan, kender jeg ikke, så den vil jeg
ikke kommentere. Men gå ind på min hjemmeside:
http://hjem.get2net.dk/walter så finder du alt, hvad du behøver at vide
om røgning, saltning, tørring, tider, savsmuld og temperatur. Det jeg
ikke selv skriver, finder du i de to bøger, som jeg henviser til.
Klø bare på, røget fisk er godt.
Knæk og bræk
Jørgen Walter

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste