/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Wurtz, chili og sunde snacks
Fra : Bo Warming


Dato : 21-07-03 15:31

Wurtz, chili og sunde snacks



Spiser man rå gulerødder eller syltede små agurker for sjov, kan det blive
endnu sjovere hvis de dyppes i intens dip af chilipeber, korianderpulver,
spidskommenpulver(dvs karry uden gul farve) i det for dig rette forhold. Rør
op i vand eller mælkeprodukt eller wurtz.

Bullionterninger er svære at pakke ud og pulver suger fugt men Wurtz
opløsning er nem at dosere fra økonomiflaske - som desværre kan være svær at
få købt.



Hælder man det nys oprørte (endnu ikke stivnede) krydderi-snav på knækbrød,
pitabrød eller gamle kassable tørre brødrester, får man billige snacks, der
er netop så flaming hot, som du kan lide (og sprøde efter en time i sol
eller et døgn på køkkenhylden en tør dag).

Fedtfri snacks er svært at opnår, når man køber dyre sager fra Kims, men
med egne kompositioner er det sunde nemt - og meget billigt




--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com



 
 
Hans Chr. Vang (21-07-2003)
Kommentar
Fra : Hans Chr. Vang


Dato : 21-07-03 19:19

> spidskommenpulver(dvs karry uden gul farve)


Knust Spidskommen er IKKE det samme som Karry uden farve. Har du aldrig
mærket smagsforskellene??.. ja, endsige duftforskellene??..

Ej heller er Gurkemeje det samme som karry fordi det er gult. Ej heller er
Safran karry fordi det er gult.





Bo Warming (22-07-2003)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 22-07-03 07:02

"Hans Chr. Vang" <hcvang@coolcomics.dk> wrote in message
news:3f1c2e8b$0$13203$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> > spidskommenpulver(dvs karry uden gul farve)
>
>
> Knust Spidskommen er IKKE det samme som Karry uden farve. Har du aldrig
> mærket smagsforskellene??.. ja, endsige duftforskellene??..
>
> Ej heller er Gurkemeje det samme som karry fordi det er gult. Ej heller er
> Safran karry fordi det er gult.

Karry er BLANDING hvor kommen,koriander og chili er MUSTS og gurkemeje,
ingefær, peber, salt, smagsforstærker, bukkehornsfrø, nelliker, er BITING

At mixe sin egen karry lærte jeg i ulandene og har man travlt, så er de tre
ingredienser jeg nævnte tilstrækkelige

Jeg finder dobbelt koriander godt - gerne hele frø - og jeg øger stadig
chili til smertegrænsen.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste