/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pesta-chili himmerigsmundfuld
Fra : Bo Warming


Dato : 11-07-03 16:07

Idealet af hverdags "madlavning" er noget, man kan lave en masse af, når man
har lyst og som holder sig længe
helst uden for køleskab(for kold mad er trist mad)
og som smager så stærkt krydret som den bedste etniske restaurants-mad
Og så skal det kunne spises som håndmad
Syns jeg.
Min seneste triumf på feltet er at smøre pesta og chili-smørelse på
rugbrød - og evt lidt (hakket) kød

Basilikum-smag matcher chili så man ikke behøver det fedende smør, og næsten
heller ikke kød.

Hakket kød smurt ud tyndt på brødet gør at brødet ikke tørrer, og tytttebær
eller lemon marmelade er godt på en sådan brød- og kød mad m/u chili

--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste