/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
farin
Fra : Coffea ramosa


Dato : 05-07-03 06:59

Har en opskrift der siger man skal bruge lys farin.. Har kun mørkt (eller
brun).

Får man ikke lys farin ved at blande den mørke med alm. sukker?



 
 
Tina (05-07-2003)
Kommentar
Fra : Tina


Dato : 05-07-03 07:17


"Coffea ramosa" <no@mail.com> skrev i en meddelelse
news:be5pb1$3o3$1@news.net.uni-c.dk...
> Har en opskrift der siger man skal bruge lys farin.. Har kun mørkt (eller
> brun).
>
> Får man ikke lys farin ved at blande den mørke med alm. sukker?

Det er lige netop hvad man gør.

Tina



Ruth Nielsen (06-07-2003)
Kommentar
Fra : Ruth Nielsen


Dato : 06-07-03 09:28


"Tina" skrev i en meddelelse
>
> "Coffea ramosa" skrev i en meddelelse

> > Har en opskrift der siger man skal bruge lys farin.. Har kun mørkt
(eller
> > brun).
> >
> > Får man ikke lys farin ved at blande den mørke med alm. sukker?
>
> Det er lige netop hvad man gør.

De har jeg aldrig hørt nogen gøre. Indtil for en 10 15 år siden kunne man
købe
både den rigtig mørke farin og den lyse. Men så bestemte sukkerfabrikkerne
sig til kun at føre én type farin, og den bliver så i dag lavet så den er
lige midt
mellem den lyse og den mørke.

Hvis jeg ser i en opskrift at der skal brun farin i den, il jeg bestemt ikke
blande
hvidt sukker i. Fainen har jo en helt helt anden konsistens, som passer til
f.eks.
brunsvigere og i de krydderiager, hvor der skal bruges farin på grund af den
mere krydrede smag, ville det være synd at blande hvidt sukker i.

Ruth



Kim Jensen (06-07-2003)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 06-07-03 09:40


"Ruth Nielsen" <elena@io.dk> skrev i en meddelelse
news:be8mko$1k8t$1@news.cybercity.dk...
SNIP
> Hvis jeg ser i en opskrift at der skal brun farin i den, il jeg bestemt
ikke
> blande
> hvidt sukker i. Fainen har jo en helt helt anden konsistens, som passer
til
> f.eks.
> brunsvigere og i de krydderiager, hvor der skal bruges farin på grund af
den
> mere krydrede smag, ville det være synd at blande hvidt sukker i.
>
> Ruth
>
>
Det var nu også lysfarin som skulle bruges og ikke brunfarin. Så ideen med
sukker i den brunefarin er måske ikke så tosset endda.

Kim



Tina (06-07-2003)
Kommentar
Fra : Tina


Dato : 06-07-03 14:04


"Kim Jensen" <no@mail.com> skrev i en meddelelse
news:3f07e06d$0$83056$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> "Ruth Nielsen" <elena@io.dk> skrev i en meddelelse
> news:be8mko$1k8t$1@news.cybercity.dk...
> SNIP
> > Hvis jeg ser i en opskrift at der skal brun farin i den, il jeg bestemt
> ikke
> > blande
> > hvidt sukker i. Fainen har jo en helt helt anden konsistens, som passer
> til
> > f.eks.
> > brunsvigere og i de krydderiager, hvor der skal bruges farin på grund af
> den
> > mere krydrede smag, ville det være synd at blande hvidt sukker i.
> >
> > Ruth
> >
> >
> Det var nu også lysfarin som skulle bruges og ikke brunfarin. Så ideen med
> sukker i den brunefarin er måske ikke så tosset endda.

http://www.dansukker.com/dansukker.asp?sprak=2 har jeg lige fundet
følgende:

"Spørsmål
Jeg har en opskrift hvor man skal bruge lys farin, det findes
ikke hvad gør jeg?


Svar
Bland 120 g brun farin med 380 g sukker så har du 500 g lys farin."

Tina



Coffea ramosa (06-07-2003)
Kommentar
Fra : Coffea ramosa


Dato : 06-07-03 23:00

> "Spørsmål
> Jeg har en opskrift hvor man skal bruge lys farin, det findes
> ikke hvad gør jeg?
>
>
> Svar
> Bland 120 g brun farin med 380 g sukker så har du 500 g lys farin."
>

Okay, jeg er overrasket over det er så meget sukker...



Nette (06-07-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 06-07-03 16:28


"Ruth Nielsen" skrev i en meddelelse
news:be8mko$1k8t$1@news.cybercity.dk...
> De har jeg aldrig hørt nogen gøre.

Det har du nu.
Jeg har blandet halvt om halvt hver gang jeg skulle bruge lys farin,
ligesiden de holdte op med at lave den lyse farin. Egentligt skulle man
blande 1/3 brunt farin og 2/3 alm.sukker for at få lys faring ud af det, men
eftersom jeg godt kan lide den lidt krydrede smag, så blander jeg det halvt
og halvt.

Nette






Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste