/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tisser kokken i suppen?
Fra : Hr. Billesen


Dato : 03-07-03 23:19

Man læser nogle gange at en kok har tisset i suppen på fine
restauranter for at genere gæsterne eller indehaveren. Jeg har aldrig
smagt sådan en suppe - så vidt jeg da véd. Har andre gode eller
dårlige erfaringer med dette fænomen?


 
 
ea (04-07-2003)
Kommentar
Fra : ea


Dato : 04-07-03 00:06

>Man læser nogle gange at en kok har tisset i suppen på fine
>restauranter for at genere gæsterne eller indehaveren. Jeg har aldrig
>smagt sådan en suppe - så vidt jeg da véd. Har andre gode eller
>dårlige erfaringer med dette fænomen?

det lyder som en såkaldt 'urban legend' . en vandrehistorie


Felix (04-07-2003)
Kommentar
Fra : Felix


Dato : 04-07-03 13:42

On Thu, 03 Jul 2003 23:06:15 GMT, ea wrote:

>>Man læser nogle gange at en kok har tisset i suppen på fine
>>restauranter for at genere gæsterne eller indehaveren.

>det lyder som en såkaldt 'urban legend' . en vandrehistorie

Der er dog lidt om snakken.
Et stort tysk bageri havde hørt om et lignende problem. Der blev
opsat overvågningskameraer. Resultatet blev vist i et TV-program,
som er seriøst og som jeg selv har set.

Det viste sig, at nye lærlinge skulle gennem en 'manddomsprøve',
hvor de skulle tisse i brøddejen, for at blive 'godkendte'

Så lignende tilfælde eksisterer. Jeg kan dog ikke forestille mig,
at det skulle kunne lade sig gøre i køkkener med mange ansatte.

m. v. h.

Ole Stigaard (04-07-2003)
Kommentar
Fra : Ole Stigaard


Dato : 04-07-03 14:01


"Felix" <Felix@nowhere.invalid> wrote in message
news:ausagvcdr9jp2rodbaqi60r7r768b7uor9@4ax.com...

> Der er dog lidt om snakken.
> Et stort tysk bageri havde hørt om et lignende problem. Der blev
> opsat overvågningskameraer. Resultatet blev vist i et TV-program,
> som er seriøst og som jeg selv har set.

Kilde? Hvilken station, hvornår osv.

Selv tvstationer viderebringer ind imellem urban legends som nye
'sensationer'. Der skal nok komme flere tilfælde op i løbet af sommeren
(agurketiden) på de danske stationer også.

Ole S



Felix (04-07-2003)
Kommentar
Fra : Felix


Dato : 04-07-03 14:23

On Fri, 4 Jul 2003 15:01:26 +0200, Ole Stigaard wrote:

>Kilde? Hvilken station, hvornår osv.

Det var et forbrugerprogram på enten ARD eller ZDF for et par år
siden.
Kort efter kunne klippet også ses på de mere useriøse kanaler;
men det gør det vel ikke mindre troværdigt?



>Selv tvstationer viderebringer ind imellem urban legends som nye
>'sensationer'. Der skal nok komme flere tilfælde op i løbet af sommeren
>(agurketiden) på de danske stationer også.

Ja, jeg glæder mig allerede

m. v. h.

Niels Overgård (04-07-2003)
Kommentar
Fra : Niels Overgård


Dato : 04-07-03 15:47

Hej
Jeg har hørt om en restaurant i Berlin som bruger "kropsvæsker" som
ingrediens i maden. Desuden var der jo den århusianske pølsevogn "børnenes
kontor" ved enten Rådhuset eller banegården, hvor pølsemanden istedet for,
at gå toilettet (en sådan er der jo som bekendt ikke i en pølsevogn),
tissede ned til de røde pølser. Velbekomme...
mvh. Niels
"ea" <eba_fjerndette_@hush.com> skrev i en meddelelse
news:3f04b6d1.57542651@dtext.news.tele.dk...
> >Man læser nogle gange at en kok har tisset i suppen på fine
> >restauranter for at genere gæsterne eller indehaveren. Jeg har aldrig
> >smagt sådan en suppe - så vidt jeg da véd. Har andre gode eller
> >dårlige erfaringer med dette fænomen?
>
> det lyder som en såkaldt 'urban legend' . en vandrehistorie
>



Coffea ramosa (04-07-2003)
Kommentar
Fra : Coffea ramosa


Dato : 04-07-03 01:22

> Man læser nogle gange at en kok har tisset i suppen på fine
> restauranter for at genere gæsterne eller indehaveren. Jeg har aldrig
> smagt sådan en suppe - så vidt jeg da véd. Har andre gode eller
> dårlige erfaringer med dette fænomen?

Der er nok en der følger med i "Oh Menneske" på TV2 :)



Bo Warming (04-07-2003)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 04-07-03 08:35

"Hr. Billesen" <r0bert@sol.dk> wrote in message
news:10572708590.0847499199199504@dtext.news.tele.dk...
> Man læser nogle gange at en kok har tisset i suppen på fine
> restauranter for at genere gæsterne eller indehaveren. Jeg har aldrig
> smagt sådan en suppe - så vidt jeg da véd. Har andre gode eller
> dårlige erfaringer med dette fænomen?

Jeg kom engang til at hælde en kop frisk tis i, ved tebrygning, sammen med
ca fem kopper vand.
Min sygeplejerskegæst drak tilfreds flere kopper, men hun syntes der var en
lidt dårlig bismag.
De dråber der hænger på indersiden, når man som jeg skiftevis bruger
tekopperne til ud og ind, kan ikke smages.
Som erfaren laboratoriekemiker og cand.scient. ved jeg at ALT (undtagen
katalyse) er et spørgsmål om fortynding

- små fisk ædes med indvolde og galdeblære, som ellers er en streng bitter
mundfuld.
Kun ved koncentrering, bliver smag intens og opdagelig.
Der er íngen sygdomsfarlige bakterier i tis. Men efter nogle dag kommer der
ubehagelig ammoniaklugt.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste