/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
kransekage lavet af marcipan?
Fra : Kim Jensen


Dato : 03-07-03 18:30

Hej.
Jeg har 1/2 kg marcipan fra jul. Kan jeg lave kransekagemasse ud af dette.
Hvis ja skal der så mere sukker i og evt andet?
Evt en opskrift vil være godt.

Kim



 
 
Bente Clairrissa (05-07-2003)
Kommentar
Fra : Bente Clairrissa


Dato : 05-07-03 09:29



----- Original Message -----
From: "Kim Jensen" <no@mail.com>
Newsgroups: dk.kultur.mad+drikke
Sent: Thursday, July 03, 2003 7:29 PM
Subject: kransekage lavet af marcipan?


> Hej.
> Jeg har 1/2 kg marcipan fra jul. Kan jeg lave kransekagemasse ud af dette.
> Hvis ja skal der så mere sukker i og evt andet?
> Evt en opskrift vil være godt.
>
> Kim
>
>
Hej Kim.
her får du en opskrift til kransekage(r)

250g kransekagemasse(rå marcipan)
1 æggehvide
125g sukker

Massen ristes let over gassen(kogepladen)
og røres derefter sammen med sukker og æggehvide.
Trilles og formes til ringe af forskellig størrelse så de kan stables eller
brug sprøjtepose til petit four.
Bages 5 -6 min. ved 180 grader.



Kim Jensen (04-07-2003)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 04-07-03 17:33


"Bente Clairrissa" <Castanina@events.dk> skrev i en meddelelse
news:3f053ae5$0$97218$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "Kim Jensen" <no@mail.com>
> Newsgroups: dk.kultur.mad+drikke
> Sent: Thursday, July 03, 2003 7:29 PM
> Subject: kransekage lavet af marcipan?
>
>
> > Hej.
> > Jeg har 1/2 kg marcipan fra jul. Kan jeg lave kransekagemasse ud af
dette.
> > Hvis ja skal der så mere sukker i og evt andet?
> > Evt en opskrift vil være godt.
> >
> > Kim
> >
> >
> Hej Kim.
> her får du en opskrift til kransekage(r)
>
> 250g kransekagemasse(rå marcipan)
> 1 æggehvide
> 125g sukker
>
> Massen ristes let over gassen(kogepladen)
> og røres derefter sammen med sukker og æggehvide.
> Trilles og formes til ringe af forskellig størrelse så de kan stables
eller
> brug sprøjtepose til petit four.
> Bages 5 -6 min. ved 180 grader.
>
>

Tak.
Kim




jenny og søren (04-07-2003)
Kommentar
Fra : jenny og søren


Dato : 04-07-03 20:20

> >
> >
> > > Hej.
> > > Jeg har 1/2 kg marcipan fra jul. Kan jeg lave kransekagemasse ud af
> dette.
> > > Hvis ja skal der så mere sukker i og evt andet?
> > > Evt en opskrift vil være godt.
> > >
> > > Kim
> > >
> > >
> > Hej Kim.
> > her får du en opskrift til kransekage(r)
> >
> > 250g kransekagemasse(rå marcipan)
> > 1 æggehvide
> > 125g sukker
> >
> > Massen ristes let over gassen(kogepladen)
> > og røres derefter sammen med sukker og æggehvide.
> > Trilles og formes til ringe af forskellig størrelse så de kan stables
> eller
> > brug sprøjtepose til petit four.
> > Bages 5 -6 min. ved 180 grader.



Jeg ville nok bage det ved 220 grader i 5-6 min sådan at det kun får en let
brun, sprød overflade...også det vigtigste kransekage vinder ved at lige at
komme en tur i fryseren i et par dage før den serveres


----men husk nu jeres lokale bager, han vil så gerne overleve----


mvh

Søren brix



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste