/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Linea Piu Brødmaskine/bagemaskine
Fra : Kasper


Dato : 29-06-03 17:59

Hey

jeg ved ikke om dette er lidt OT

men er der nogle der har sådan en maskine

for jeg har fundet en på containerpladsen jeg har fikset, men mangler
instruktionbogen og bogen med opskrifter

nogle der kan hjælpe ?

--
Mvh Kasper

Tjek Elektronik Chatten på -> http://www.angelfire.com/alt/elektronik/



 
 
Klaus Alexander Seis~ (29-06-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 29-06-03 23:20

Kasper skrev:

> men er der nogle der har sådan en maskine

Sådan en har jeg.

> for jeg har fundet en på containerpladsen jeg har fikset, men
> mangler instruktionbogen og bogen med opskrifter
>
> nogle der kan hjælpe ?

Jeg har måske instruktionsbogen et sted.


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Kasper (30-06-2003)
Kommentar
Fra : Kasper


Dato : 30-06-03 11:01

Hey

Har du også en scanner, så kunne du jo maile mig en kopi hvis du gider ??

har du haft problemer med at "bageformen" hopper op ?

--
Mvh Kasper

Tjek Elektronik Chatten på -> http://www.angelfire.com/alt/elektronik/
"Klaus Alexander Seistrup" <spam@magnetic-ink.dk> skrev i en meddelelse
news:3eff65fe-580da9c2-c743-4075-9403-a0b96c509df9@news.szn.dk...
> Kasper skrev:
>
> > men er der nogle der har sådan en maskine
>
> Sådan en har jeg.
>
> > for jeg har fundet en på containerpladsen jeg har fikset, men
> > mangler instruktionbogen og bogen med opskrifter
> >
> > nogle der kan hjælpe ?
>
> Jeg har måske instruktionsbogen et sted.
>
>
> // Klaus
>
> --
> ><> unselfish actions pay back better



Klaus Alexander Seis~ (30-06-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 30-06-03 11:04

Kasper skrev:

> Har du også en scanner, så kunne du jo maile mig en kopi hvis
> du gider ?

Jeg har ingen scanner, så hvis det bliver til noget, bliver det en
fotokopi via fodpost.

> har du haft problemer med at "bageformen" hopper op ?

Nej, aldrig.


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Steen Jakobsen (01-07-2003)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 01-07-03 16:01


"Klaus Alexander Seistrup" <spam@magnetic-ink.dk> skrev i en meddelelse
news:3eff65fe-580da9c2-c743-4075-9403-a0b96c509df9@news.szn.dk...
> Kasper skrev:
>
> > men er der nogle der har sådan en maskine
>
> Sådan en har jeg.

Jeg kunne godt lide at vide om en bagemaskine kan bage noget ordentligt
brød??

Hilsen, Steen.




Klaus Alexander Seis~ (01-07-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 01-07-03 20:52

Steen Jakobsen skrev:

> Jeg kunne godt lide at vide om en bagemaskine kan bage noget
> ordentligt brød?

Ja, den bager fortrinligt brød - sådan lidt toastbrødagtigt - men
brødet fra en bagemaskine står på ingen måde mål med et håndæltet
brød, end ikke hvis ingredienserne er fuldstændig ens.

Men hvis man gerne vil have friskbagt brød hver eneste morgen, så
er en bagemaskine en god ting. Man kan fylde ingredienserne i
maskinen om aftenen og programmere den til at gå i gang så brødet
netop er færdigbagt når man stiger ud af brusebadet.


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Nette (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 02-07-03 06:46


"Klaus Alexander Seistrup" skrev i en meddelelse
news:3f01e65a-b06f8dcb-7d00-4f25-9792-ed33c59ce683@news.szn.dk...
> Men hvis man gerne vil have friskbagt brød hver eneste morgen, så
> er en bagemaskine en god ting. Man kan fylde ingredienserne i
> maskinen om aftenen og programmere den til at gå i gang så brødet
> netop er færdigbagt når man stiger ud af brusebadet.

Bland ingredienserne om aftenen, dog med mindre gær. Form det til
brød/boller og lad det stå tildækket i køleskabet ( sommer) eller på altanen
( vinter), smid det i en kold ovn sat på 220 grader om morgenen inden du går
i bad.....Når du har lavet kaffe og er kommet i tøjet, så er bollerne
forlængst færdig.

Nette



Brian R. (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Brian R.


Dato : 02-07-03 14:41

Og dette holdt op imod de fem minutter det tager at forberede en brød i
bagemaskinen.

Og ja tiden holder, sidste aften/nat stod jeg op kl. 12.30 fordi jeg havde
glemt at forberede morgenmaden. Formen var desværre beskidt fra sidste gang,
så den skulle lige vaskes op.
Jeg vaskede op, fyldte ingredienser i og programmerede brødbageren og var i
min seng igen kl. 12.38.

Og brødet er mange gange bedre end de hændæltede brød jeg ellers har
præsteret at lave.

Med venlig hilsen
Brian R.



Ole Stigaard (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Ole Stigaard


Dato : 02-07-03 13:54


"Brian R." <no@e-mail.dk> wrote in message
news:3f02d3d4$0$32506$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Og brødet er mange gange bedre end de hændæltede brød jeg ellers har
> præsteret at lave.

Så er du enten en mester på en bagemaskine, eller også trænger du til at øve
dig på at bage alm. brød!

Ole S



Nette (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 02-07-03 14:23


"Ole Stigaard" skrev i en meddelelse news:bdukl0$snv$1@sunsite.dk...
> Så er du enten en mester på en bagemaskine, eller også trænger du til at
øve
> dig på at bage alm. brød!

Lige mine ord, og ret hurtig til at gøre rent, må man sige
Jeg tager under ti minutter for at smide en dej sammen og forme den, og hvis
man beregner en timeløn på 85 kr., ville det koste 2,12 kr.. at sætte brødet
i ovnen om morgenen. Hvis en maskine koster 400 kr. efter skat, skal jeg
gøre det ca. 370 gange, før arbejstiden er tjent hjem og jeg får et
toastagtigt underligt skorpet brød ud af det, hver gang.

Og så nægter jeg at tro på, at den bruger mindre strøm end en miniovn, den
skal vel også bruge strøm på at ælte dejen. Så også her sparer jeg penge.

Selv ikke den flotte dyre og dygtige køkkenmaskine, jeg har lånt de sidste
tre måneder har kunnet dupere mig. Det går meget hurtigere uden, når det er
små portioner dej, der skal æltes. Og så giver det ikke mere opvask, tvært
imod.

Nette



Kasper (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Kasper


Dato : 02-07-03 16:24

Hey

1. Min brød maskine var gratis, fandt den på container pladsen

2. Af opvask er der (Formen + 1 ske + 1 målebæger)

3. Brødet der kommer ud er fint, dog sjov form, men meget luftigt

4. Jeg vil bare gerne have nogle opskrifter dertil + evt. brugsanvisning til
timeren

--
Mvh Kasper

Tjek Elektronik Chatten på -> http://www.angelfire.com/alt/elektronik/
"Nette" <nettesnetpost@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3f02dc93$0$24640$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> "Ole Stigaard" skrev i en meddelelse news:bdukl0$snv$1@sunsite.dk...
> > Så er du enten en mester på en bagemaskine, eller også trænger du til at
> øve
> > dig på at bage alm. brød!
>
> Lige mine ord, og ret hurtig til at gøre rent, må man sige
> Jeg tager under ti minutter for at smide en dej sammen og forme den, og
hvis
> man beregner en timeløn på 85 kr., ville det koste 2,12 kr.. at sætte
brødet
> i ovnen om morgenen. Hvis en maskine koster 400 kr. efter skat, skal jeg
> gøre det ca. 370 gange, før arbejstiden er tjent hjem og jeg får et
> toastagtigt underligt skorpet brød ud af det, hver gang.
>
> Og så nægter jeg at tro på, at den bruger mindre strøm end en miniovn, den
> skal vel også bruge strøm på at ælte dejen. Så også her sparer jeg penge.
>
> Selv ikke den flotte dyre og dygtige køkkenmaskine, jeg har lånt de sidste
> tre måneder har kunnet dupere mig. Det går meget hurtigere uden, når det
er
> små portioner dej, der skal æltes. Og så giver det ikke mere opvask, tvært
> imod.
>
> Nette
>
>



Nette (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 02-07-03 20:14


"Kasper"skrev i en meddelelse
news:3f02f746$0$5170$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> 1. Min brød maskine var gratis, fandt den på container pladsen

Jamen nu var det ikke lige dit indlæg jeg svarede på.

> 2. Af opvask er der (Formen + 1 ske + 1 målebæger)

Ok, jeg bruger en skål og en ske.

> 3. Brødet der kommer ud er fint, dog sjov form, men meget luftigt

Jeg har smagt brød fra en maskine, bryder mig ikke om det.

> 4. Jeg vil bare gerne have nogle opskrifter dertil + evt. brugsanvisning
til
> timeren

Og det er jeg ret sikker på at folk nok skal give dig, hvis de har nogle.


Nette



Klaus Alexander Seis~ (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 02-07-03 23:29

Kasper skrev:

> 4. Jeg vil bare gerne have nogle opskrifter dertil + evt. brugs-
> anvisning til timeren

Jeg har fundet instruktionsbogen. Hvis du sender mig din fodpost-
adresse, skal jeg sende dig en kopi så snart jeg kommer i nærheden
af en fotokopimaskine.


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Kasper (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Kasper


Dato : 02-07-03 16:28

Hmm... kom lige til at se på bagemaskinen, den bruger max 500W, hvilket en
miniovn også gør, eller mere.... + jeg tror en mini ovn (kan måske fås i
bedre kavlitet) varmer hele tiden, det gør denne ikke, dog tager det lidt
længere tid, og den lille motor der ælter dejen bruger ikke meget strøm.

Men som sagt, denne tråd var i henblik på noget helt andet !
--
Mvh Kasper

Tjek Elektronik Chatten på -> http://www.angelfire.com/alt/elektronik/
"Nette" <nettesnetpost@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3f02dc93$0$24640$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
>
> "Ole Stigaard" skrev i en meddelelse news:bdukl0$snv$1@sunsite.dk...
> > Så er du enten en mester på en bagemaskine, eller også trænger du til at
> øve
> > dig på at bage alm. brød!
>
> Lige mine ord, og ret hurtig til at gøre rent, må man sige
> Jeg tager under ti minutter for at smide en dej sammen og forme den, og
hvis
> man beregner en timeløn på 85 kr., ville det koste 2,12 kr.. at sætte
brødet
> i ovnen om morgenen. Hvis en maskine koster 400 kr. efter skat, skal jeg
> gøre det ca. 370 gange, før arbejstiden er tjent hjem og jeg får et
> toastagtigt underligt skorpet brød ud af det, hver gang.
>
> Og så nægter jeg at tro på, at den bruger mindre strøm end en miniovn, den
> skal vel også bruge strøm på at ælte dejen. Så også her sparer jeg penge.
>
> Selv ikke den flotte dyre og dygtige køkkenmaskine, jeg har lånt de sidste
> tre måneder har kunnet dupere mig. Det går meget hurtigere uden, når det
er
> små portioner dej, der skal æltes. Og så giver det ikke mere opvask, tvært
> imod.
>
> Nette
>
>



Nette (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 02-07-03 20:16


"Kasper" skrev i en meddelelse
news:3f02f829$0$5184$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hmm... kom lige til at se på bagemaskinen, den bruger max 500W, hvilket en
> miniovn også gør, eller mere.... + jeg tror en mini ovn (kan måske fås i
> bedre kavlitet) varmer hele tiden, det gør denne ikke, dog tager det lidt
> længere tid, og den lille motor der ælter dejen bruger ikke meget strøm.

Men suma sumarum vi snakker her om en arbejdstidsforskel på max. 3 minutter
hver 2. eller 3. dag.....

> Men som sagt, denne tråd var i henblik på noget helt andet !

En tråd kan udvikle sig, men bare rolig, dit indlæg bliver ikke slettet, så
hvis folk gider sende dig noget, så skal de nu nok gøre det.

Nette



Brian og Charlotte (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Brian og Charlotte


Dato : 02-07-03 18:33

<snip>
jeg får et toastagtigt underligt skorpet brød ud af det, hver gang.
<snip out>

Nej tvært imod. Den lækreste luftige dej med en dejlig sprød skorpe, der
overgår langt det meste bagerbrød.
Men, formen er derimod lidt sjov.

Mvh,
Brian R.



Kasper (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Kasper


Dato : 02-07-03 18:52

Hallo

Post nogle gode OPSKRIFTER !!

--
Mvh Kasper

Tjek Elektronik Chatten på -> http://www.angelfire.com/alt/elektronik/
"Brian og Charlotte" <no@e-mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3f0316d4$0$24709$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> <snip>
> jeg får et toastagtigt underligt skorpet brød ud af det, hver gang.
> <snip out>
>
> Nej tvært imod. Den lækreste luftige dej med en dejlig sprød skorpe, der
> overgår langt det meste bagerbrød.
> Men, formen er derimod lidt sjov.
>
> Mvh,
> Brian R.
>
>



Brian og Charlotte (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Brian og Charlotte


Dato : 02-07-03 19:17

Hallo,

Du kan jo prøve at starte på :
http://www.danish-deli-food.com/Danish/cookbook/recipes.asp?pid=10
eller
http://start.at/wwo

Her er meget god inspiration. Selv holder jeg af at eksperimentere lidt, så
opskrifterne ligger ikke helt fast.

Mvh,
Brian R.

"Kasper" <repzak@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3f0319eb$0$5184$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hallo
>
> Post nogle gode OPSKRIFTER !!
>
> --
> Mvh Kasper
>
> Tjek Elektronik Chatten på -> http://www.angelfire.com/alt/elektronik/
> "Brian og Charlotte" <no@e-mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:3f0316d4$0$24709$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> > <snip>
> > jeg får et toastagtigt underligt skorpet brød ud af det, hver gang.
> > <snip out>
> >
> > Nej tvært imod. Den lækreste luftige dej med en dejlig sprød skorpe, der
> > overgår langt det meste bagerbrød.
> > Men, formen er derimod lidt sjov.
> >
> > Mvh,
> > Brian R.
> >
> >
>
>



Nette (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 02-07-03 20:19


"Brian og Charlotte" skrev i en meddelelse
news:3f0316d4$0$24709$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Nej tvært imod. Den lækreste luftige dej med en dejlig sprød skorpe, der
> overgår langt det meste bagerbrød.
> Men, formen er derimod lidt sjov.

Ja, formen er sjov.... Men de to maskiner, som jeg har afprøvet, har nu
begge givet et alt for fin krumme, samt en enten tyk og hård eller alt for
gummiagtig skorpe.
Men selv om skorpen så havde været fin, så ville jeg ikke ofre penge på en
maskine. Nogle gange bager vi nemlig boller og flutes i stedet for
franskbrød og så er det dejligt, at man selv kan vælge størrelse og form på
det man bager.

Nette



Kasper (02-07-2003)
Kommentar
Fra : Kasper


Dato : 02-07-03 21:49

oki-oki... men min var gratis, og derved vil jeg gerne bruge den også !

tak for den side med opskrifter Brian, nogle der har på kager også ??

syntes nemlig jeg har haft problemer med det ikke kan være i formen /:

en anden ting er det kunne være rart med en oversigt over programmerne og
hvad de kunne bruges til.... syltetøj ? heh

--
Mvh Kasper

Tjek Elektronik Chatten på -> http://www.angelfire.com/alt/elektronik/
"Nette" <nettesnetpost@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3f03300a$0$76129$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Brian og Charlotte" skrev i en meddelelse
> news:3f0316d4$0$24709$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> > Nej tvært imod. Den lækreste luftige dej med en dejlig sprød skorpe, der
> > overgår langt det meste bagerbrød.
> > Men, formen er derimod lidt sjov.
>
> Ja, formen er sjov.... Men de to maskiner, som jeg har afprøvet, har nu
> begge givet et alt for fin krumme, samt en enten tyk og hård eller alt for
> gummiagtig skorpe.
> Men selv om skorpen så havde været fin, så ville jeg ikke ofre penge på en
> maskine. Nogle gange bager vi nemlig boller og flutes i stedet for
> franskbrød og så er det dejligt, at man selv kan vælge størrelse og form

> det man bager.
>
> Nette
>
>



Kasper (03-07-2003)
Kommentar
Fra : Kasper


Dato : 03-07-03 14:58

Hey

og evt. hvis der er nogle der har erfaringer med kager... Bannankage o.l

--
Mvh Kasper

Tjek Elektronik Chatten på -> http://www.angelfire.com/alt/elektronik/
"Kasper" <repzak@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3f03436a$0$5154$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> oki-oki... men min var gratis, og derved vil jeg gerne bruge den også !
>
> tak for den side med opskrifter Brian, nogle der har på kager også ??
>
> syntes nemlig jeg har haft problemer med det ikke kan være i formen /:
>
> en anden ting er det kunne være rart med en oversigt over programmerne og
> hvad de kunne bruges til.... syltetøj ? heh
>
> --
> Mvh Kasper
>
> Tjek Elektronik Chatten på -> http://www.angelfire.com/alt/elektronik/
> "Nette" <nettesnetpost@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:3f03300a$0$76129$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> >
> > "Brian og Charlotte" skrev i en meddelelse
> > news:3f0316d4$0$24709$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> > > Nej tvært imod. Den lækreste luftige dej med en dejlig sprød skorpe,
der
> > > overgår langt det meste bagerbrød.
> > > Men, formen er derimod lidt sjov.
> >
> > Ja, formen er sjov.... Men de to maskiner, som jeg har afprøvet, har nu
> > begge givet et alt for fin krumme, samt en enten tyk og hård eller alt
for
> > gummiagtig skorpe.
> > Men selv om skorpen så havde været fin, så ville jeg ikke ofre penge på
en
> > maskine. Nogle gange bager vi nemlig boller og flutes i stedet for
> > franskbrød og så er det dejligt, at man selv kan vælge størrelse og form
> på
> > det man bager.
> >
> > Nette
> >
> >
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste