/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvidløgsmarinerede rejer, til hvor mange?
Fra : Insideout


Dato : 26-06-03 19:24

Hej

Jeg har fundet nedenstående opskrift (forret) men jeg ved ikke til hvor
mange personer den er til?

Er opskriften god nok eller findes der noget bedre, jeg vil bruge Grønlands
rejer i stedet for tigerrejer ( har selv hentet dem .

250 g tigerrejer (rå, med skal)
5 spsk olivenolie
saft af 1/2 citron
2 spsk.persille
2 fed hvidløg
Tilbehør:brød

Kog 1 liter vand med lidt salt. Kog rejerne i vandet til de bliver lyserøde.
Lad rejerne afdryppe, skyl dem i koldt vand og pil dem. Læg dem i en skål.
Rør en marinade af olivenolie, citron, hakket persille og presset hvidløg.
Hæld marinaden over rejerne og stil dem køligt (men ikke i køleskab) i
mindst 30 min. Bag et godt brød til.

Mvh
Henrik


 
 
Padmé Amidala (26-06-2003)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 26-06-03 20:38

Jeg vil mene at det kun er til ca tre personer, hvis det var hos os, ville
250g kun være nok til to personer, da rejer er i "høj kurs" hos os..

VH
Padmé Amidala



Insideout (27-06-2003)
Kommentar
Fra : Insideout


Dato : 27-06-03 15:15

"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> skrev i en meddelelse
news:3efb4baa$0$48907$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Jeg vil mene at det kun er til ca tre personer, hvis det var hos os, ville
> 250g kun være nok til to personer, da rejer er i "høj kurs" hos os..

Tak for info, vi vælger til tre personer vi skal have så meget andet .

Mvh
Henrik


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste