/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Flødekartofler
Fra :
Sv. Aage Jensen
Dato :
25-06-03 17:42
Hej i gruppen
Er der ikke noget om, at man ikke kan lave flødekartofler af nye kartofler?
Fløden forbliver tynd.
Mvh Margit
Steen Jakobsen (
25-06-2003
)
Kommentar
Fra :
Steen Jakobsen
Dato :
25-06-03 18:59
"Sv. Aage Jensen" <saaj@esenet.dk> skrev i en meddelelse
news:3ef9d0d9$0$24693$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej i gruppen
>
> Er der ikke noget om, at man ikke kan lave flødekartofler af nye
kartofler?
> Fløden forbliver tynd.
>
> Mvh Margit
>
Jeg forestiller mig at det er det samme som med varm kartoffelsalat, der
skal man også bruge gamle kartofler. Det har sikkert noget at gøre med
stivelsesindholdet.
Hilsen Steen.
Ukendt (
25-06-2003
)
Kommentar
Fra :
Ukendt
Dato :
25-06-03 19:00
> Er der ikke noget om, at man ikke kan lave flødekartofler af nye
kartofler?
> Fløden forbliver tynd.
*uden jeg ved det* Ville jeg gætte på at det er fordi der ikke er så meget
stivelse i nye kartofler som i "gamle" Det er vist heller ikke godt at lave
kartoffelmos af nye kartofler (selv om det såvidt jeg husker adligevel blev
godt dengang vi gjore det adligevel)
rasmus carlsen (
25-06-2003
)
Kommentar
Fra :
rasmus carlsen
Dato :
25-06-03 20:36
"peet_dk" <peet at peet dot denmark> skrev i en meddelelse
news:3ef9e319$0$83068$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> *uden jeg ved det* Ville jeg gætte på at det er fordi der ikke er så meget
> stivelse i nye kartofler som i "gamle"
- det er helt rigtigt ... men for mig er det nu et helt andet argument: Det
er synd for de nye karofler! De skal spises med en klat smør og salt (eller
hvad man nu fortrækker). "gamle" og udenlandske kartofler kan jo fås hele
året ...
ras
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408941
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.