KNM wrote:
> Hej NG
>
> Peter Holm gav et link til nogle gode boller og de er faktisk gode,
> men hvordan beholder man den sprøde skorpe??
> Når de puttes i en pose, bliver den blød, og det er jo ærgerligt, nåe
> det er noget af det jeg synes der var så lækkert ved dem??
>
> Hej fra
> Karina
Tricket er at fryse den halve portion ned. Derudover synes jeg de er klart
bedst hvis de varmes i miniovnen 5minutter, 160°c, så snart de er mere end 1
dag gamle.
Hvis du vil have lidt mere skorpe kan du undlade at pensle, og så bage dem
ved 250°c istedet - 15-17 minutter. Når bollerne tages ud af oven vendes de
på hovedet og stilles på en rist, hvorved fugten trækkes væk fra skorpen,
som så bliver lidt mere sej i det - det kan jeg godt li
Men stadig synes
jeg de skal varmes i 5 minutter for at være rigtig goe. De blir nemlig
hurtigt tørre.
Mvh
Peter - med de goe boller *ss*