/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvidløg i olie
Fra : Torbenth


Dato : 19-06-03 23:38

Hej.

Vi har et lille problem som omhandler subj.
Når man køber hvidløg i olie er de dejlig milde i smagen, men når vi lægger
friske hvidløg i samme olie bliver smagen meget kraftig og bidende.
Hvordan skal hvidløg forbehandles for at blive som de købte hvidløg i olie?
Jeg vil blive meget glad for et råd.

Mvh.
Torben


 
 
Felix (20-06-2003)
Kommentar
Fra : Felix


Dato : 20-06-03 00:01

On Fri, 20 Jun 2003 00:38:08 +0200, Torbenth wrote:

>Hvordan skal hvidløg forbehandles for at blive som de købte hvidløg i olie?

De skal blanceres først. Tiden afhænger af hvidløgenes størrelse,
men omkring 3 min. er passende for de mindre fed.

Kontroller om blanceringen er god nok, ved at overskære et fed,
og se om det er blevet "blankt" indeni.

m. v. h.

Torbenth (20-06-2003)
Kommentar
Fra : Torbenth


Dato : 20-06-03 19:59


"Felix" <Felix@nowhere.invalid> skrev i en meddelelse
news:unf4fvgtmo7go55142361iljvjmqt04avn@4ax.com...
> Kontroller om blanceringen er god nok, ved at overskære et fed,
> og se om det er blevet "blankt" indeni.


Tak for svaret. Det vil snarest blive afprøvet.

Mvh.
Torben


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste