/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Steger jeg ved for høje temperaturer?
Fra :
ronny
Dato :
14-06-03 14:15
Hej alle
Jeg er utrolig glad for mine Scan pander, men der er ved at gå skår i
glæden. Jeg har længe haft en lille pande der med tiden er blevet nærmest
sort over det hele. Kigger jeg nøje efter kan jeg se små krakelerede
kulsorte brudstykker af sikkert indbrændt fedstof som altså ikke kommer af.
Nogle tip til at få det af?
Da jeg så igår skulle bruge min nye pande stegte jeg et andebryst, men denne
gang i jornøddeolie istedet for oliven da det mig bekendt ikke branker så
let. Jeg startede med full power på komfuret (normalt pladekomfur) i 1½
minut på hver side af brystet for lige af svitse det af og derefter halv
kraft til resten af stegningen. Kødet blev godt, men efterlod en begyndende
sort andebrystformet plet på bunden af panden. Jeg er bange for at dette vil
føre til samme situation som min anden pande.
Er der nogen der kan hjælpe?
Venlig hilsen
Peter
Bo Warming (
15-06-2003
)
Kommentar
Fra :
Bo Warming
Dato :
15-06-03 01:05
"ronny" <m11000@hotmail.com> wrote in message
news:bcf74o$2i45$1@news.cybercity.dk...
> Hej alle
>
> Jeg er utrolig glad for mine Scan pander, men der er ved at gå skår i
> glæden. Jeg har længe haft en lille pande der med tiden er blevet nærmest
> sort over det hele. Kigger jeg nøje efter kan jeg se små krakelerede
> kulsorte brudstykker af sikkert indbrændt fedstof som altså ikke kommer
af.
> Nogle tip til at få det af?
Hvis det ikke går af ved vask, går det heller ikke af i mad og giver afsmag.
Jeg savner min barndoms gasblus hvor man kunne vok-stege lynhurtigt.
og få selv småkød sprødt udvendigt og rødt indvendigt.
Jeg tror ikke man kan stege ved for høj temperatur - kun for længe. (eller
med for passiv omrøring)
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408941
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.