/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
melforbrug
Fra : Coffea ramosa


Dato : 31-05-03 20:59

Når man bruger bageopskrifter, så bruger man altid mel i selve dejen, men
også en stor del går til selve æltning og når den skal rulles... Skal man
dele melen som står i opskriften så der er regnet en del til bearbejdning af
dejen? Eller kommer denne del af melen ved siden af?



 
 
Lisbeth Jacobsen (01-06-2003)
Kommentar
Fra : Lisbeth Jacobsen


Dato : 01-06-03 17:44

"Coffea ramosa" <no@mail.com> skrev i en meddelelse
news:bbb1iq$1efc$1@news.net.uni-c.dk...

> Når man bruger bageopskrifter, så bruger man altid mel i selve
> dejen, men også en stor del går til selve æltning og når den skal
> rulles... Skal man dele melen som står i opskriften så der er regnet
> en del til bearbejdning af dejen? Eller kommer denne del af melen
> ved siden af?

Det kommer helt og aldele an på opskriften og melet.

Du må ganske enkelt prøve dig frem - og det er bedre at tilsætte for lidt
mel i starten end for meget. Du kan jo altid tilsætte mere hen ad vejen.

Mvh. Lisbeth





Torup & Bachmann (01-06-2003)
Kommentar
Fra : Torup & Bachmann


Dato : 01-06-03 17:48


"Coffea ramosa" <no@mail.com> skrev i en meddelelse
news:bbb1iq$1efc$1@news.net.uni-c.dk...
> Når man bruger bageopskrifter, så bruger man altid mel i selve dejen, men
> også en stor del går til selve æltning og når den skal rulles... Skal man
> dele melen som står i opskriften så der er regnet en del til bearbejdning
af
> dejen? Eller kommer denne del af melen ved siden af?
>
> Man skal dele det mel, der står i opskriften. Der er ofte beregnet
rigeligt, synes jeg, og det er nemmere at tilsætte lidt mere mel, hvis dejen
skulle blive for våd end at pille noget fra igen.

MVH Rikke

www.boernefamilie.webbyen.dk



Peter Weis (01-06-2003)
Kommentar
Fra : Peter Weis


Dato : 01-06-03 19:35


"Coffea ramosa" <no@mail.com> wrote in message
news:bbb1iq$1efc$1@news.net.uni-c.dk...
> Når man bruger bageopskrifter, så bruger man altid mel i selve
dejen, men
> også en stor del går til selve æltning og når den skal rulles...
Skal man
> dele melen som står i opskriften så der er regnet en del til
bearbejdning af
> dejen? Eller kommer denne del af melen ved siden af?

Det nytter ikke at hænge sig 100% i den angivne melmængde. Det
afhænger fx af årstiden, hvor meget mel der faktisk skal bruges. Man
skal have det i sin "Fingerspitzgefühl".

mvh
Peter



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste