/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Stege flæsk = ribbensteg?
Fra :
Bolette Nielsen
Dato :
27-05-03 18:22
Davs
Jeg har et spørgsmål vedr. stegt flæsk med persillesovs.
Det flæsk man bruger til stegt flæsk med persillesovs, er det det samme
stykke kød som en ribbensteg, bare skårret i skiver?, hvis ikke, hvad er det
så?
Mange hilsner fra
Bolette
Rømer (
27-05-2003
)
Kommentar
Fra :
Rømer
Dato :
27-05-03 18:49
Brug du bare en ribbenssteg - ofte er de billigere end stegflæsk - og du får
stegt flæsk i den tykkelse, du ønsker. Problemet kan være, at der ofte er et
par ben, der lige skal pilles ud..
Hvad jeg så ikke fatter, er at sådan en gang flæsk - det er jo ikke engang
kød - skal koste 60-70 kr./kg. Det er uanstændigt, især med de
afregningspriser.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408941
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.