/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Elisabeth Davids kaffeis
Fra : Lars Kirkegaard


Dato : 06-05-03 14:06

Mit eksemplar af Elisabeth Davids fortrinlige italienske kogebog er
blevet væk. Der skulle vel ikke være én, der kan hjælpe mig med
opskriften på kaffeis i denne bog. Det er en opskrift, hvor
kaffesmagen kommer fra hele kaffebønner, der opvarmes næsten til
kogepunktet i fløde.

På forhånd tak
Lars Kirkegaard

 
 
Jette Mogensen (06-05-2003)
Kommentar
Fra : Jette Mogensen


Dato : 06-05-03 14:28


"Lars Kirkegaard" <lars.kirkegaard@mail1.stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:aa06f4d0.0305060505.10370f7@posting.google.com...
> Mit eksemplar af Elisabeth Davids fortrinlige italienske kogebog er
> blevet væk. Der skulle vel ikke være én, der kan hjælpe mig med
> opskriften på kaffeis i denne bog. Det er en opskrift, hvor
> kaffesmagen kommer fra hele kaffebønner, der opvarmes næsten til
> kogepunktet i fløde.
>
> På forhånd tak
> Lars Kirkegaard

Tag frisk fløde og bland den langsomt i en lille kobbergryde med
æggeblommerne,som må være helt friske.Sæt gryden over svag ild og rør
ustandselig i gryden med et ris,og pas på den ikke koger,for så skiller
den.Man vil vide,når den har fået nok,fordi fløden begynder at blive
tykkere, og i stedet for at dreje rundt i gryden standser den straks.Tag den
så øjeblikkelig af ilden,tilsæt sukker, si den når den er kold.Ved
frysningen omrøres hver ½ halve time.Frysningen tager ca 3 timer

knap 4 dl fløde
6 æggeblommer
110 g sukker

Tilsæt 110 g nyristede kaffebønner,før blandingen koges; når den er færdig
efterlades bønnerne i cremen i adskillige timer før den sies. Så fryses den
som tidligere forklaret

mvh Jette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste