/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fyldt kalkunbryst
Fra : Klaus Petersen


Dato : 23-03-03 22:03

Hej NG.

Vi skal have fyldt kalkunbryst på Onsdag. Der er jo rig mulighed for, at det
skal blive lækkert, men hvad ville I lave fyldet af?

Klaus.



 
 
mcloud (23-03-2003)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 23-03-03 22:53

"Klaus Petersen" skrev d. 23-03-03 22:03 dette indlæg :
> Hej NG.
>
> Vi skal have fyldt kalkunbryst på Onsdag. Der er jo rig mulighed for,
at det
> skal blive lækkert, men hvad ville I lave fyldet af?
>
> Klaus.
>
> Hej Klaus
Jeg ville smørre det med pesto og fylde soltørrede tomateret par fed
hvidløg skåret i tynde skiver , og parmaskinke eller serrano skinke og
mozzarellaost friskkværnet peber og middelhavssalt i ,vikle det med
skinke og snørre det . Stege det i ovnen i ca 35 -40 minutter efter
størrelse .

mvh mcloud

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Mads Thorning Peders~ (25-03-2003)
Kommentar
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 25-03-03 07:33


"Klaus Petersen" <ng@spectual.ra.bnaa.dk> skrev i en meddelelse
news:b5l7e9$mfp$1@sunsite.dk...
> Hej NG.
>
> Vi skal have fyldt kalkunbryst på Onsdag. Der er jo rig mulighed for, at
det
> skal blive lækkert, men hvad ville I lave fyldet af?

Har fornyligt lavet lammefarseret kalkunbryst til familiekomsammen. Stor
succes!!!!

Hakket lam med løg, hvidløg, æg, feta og krydderier. En times tid i ovnen i
en bradepande med blandede grøntsager skåret i passende stykker og serveret
med hjemmebagt madbrød (et hvedebrød med grahamsmel, soltørrede tomater,
hvidløg, tomatpure og rosmarin), tczatchiki (eller hvordan det nu er det
staves) og ris med vilde.

Jum jum, det smagte nærmest uforskammet godt

Mvh Mads




Knud Hubbard (25-03-2003)
Kommentar
Fra : Knud Hubbard


Dato : 25-03-03 09:46

On Tue, 25 Mar 2003 07:33:21 +0100, "Mads Thorning Pedersen"
<cykologen@sletdette.mailme.dk> wrote:

>
>"Klaus Petersen" <ng@spectual.ra.bnaa.dk> skrev i en meddelelse
>news:b5l7e9$mfp$1@sunsite.dk...
>> Hej NG.
>>
>> Vi skal have fyldt kalkunbryst på Onsdag. Der er jo rig mulighed for, at
>det
>> skal blive lækkert, men hvad ville I lave fyldet af?

Jeg postede et indlæg d. 19/3. Fyldet bestod af Chipotle chili,
babyspinat, norsk myseost og bacon skiver.

Lykke (26-03-2003)
Kommentar
Fra : Lykke


Dato : 26-03-03 20:41

et delikat fyld med meget smag kunne være 300 g. kalv-flæskefars rørt med
fyld fra et lille franskbrød udblødt i ca. 3 dl. mælk. + hakket indmad + 3-4
fed hakket hvidløg ?
et godt drys tørret timian.
en skøn duft og let at tilberede, tilsæt endelig ikke champignon, de giver
en sær fersk smag ved siden af det krydrede.

"Klaus Petersen" <ng@spectual.ra.bnaa.dk> skrev i en meddelelse
news:b5l7e9$mfp$1@sunsite.dk...
> Hej NG.
>
> Vi skal have fyldt kalkunbryst på Onsdag. Der er jo rig mulighed for, at
det
> skal blive lækkert, men hvad ville I lave fyldet af?
>
> Klaus.
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408942
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste