/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hjælp til udskæring af pattegris
Fra : René Hansen


Dato : 13-03-03 11:09

Hej alle sammen

Vi er en lille andelsboligforening der skal holde sommerfest vanen tro. Vi
er nu igang med at planlægge det hele og vil meget gerne grille en helstegt
pattegris. Problemet er bare vores midler er begrænset så vi har ikke råd
til en prof der kommer og laver det hele for os. Vi skal selv grille den men
hvad værre er udskære den.
Findes der muligvis en side med udførlig forklaring på hvordan det gøres
eller en herinde der kunne forklarer mig det så vi udnytter dyret maksimalt.

mvh René



 
 
sune vuorela (13-03-2003)
Kommentar
Fra : sune vuorela


Dato : 13-03-03 19:15

En der kalder sig "René Hansen" <_lukather@get2net.dk> skrev:

>Findes der muligvis en side med udførlig forklaring på hvordan det gøres
>eller en herinde der kunne forklarer mig det så vi udnytter dyret maksimalt.

Start med mørbraderne og bagbenene og så ellers bare fra en ende af...
det bliver ofte ganske udmærket!

--
sune

Cap. Oizo (13-03-2003)
Kommentar
Fra : Cap. Oizo


Dato : 13-03-03 20:48

Lavede det sidste sommer, meget lækkert. Min slagter forkogte for og bagpart
inden jeg fik grisen, det nedsætter grill tiden væsentligt så man ikke skal
bruge hele dagen.

Udskæringen foregik som nævnt andetsteds mørbraderne belv fordelt til alle,
og derefter er det primært skinkerne der er kød på (og så lidt ved
forbenene).

God fornøjelse (og lad os så snart få noget lunt vejr

/Oizo


"René Hansen" <_lukather@get2net.dk> wrote in message
news:3e70588a$0$31965$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej alle sammen
>
> Vi er en lille andelsboligforening der skal holde sommerfest vanen tro. Vi
> er nu igang med at planlægge det hele og vil meget gerne grille en
helstegt
> pattegris. Problemet er bare vores midler er begrænset så vi har ikke råd
> til en prof der kommer og laver det hele for os. Vi skal selv grille den
men
> hvad værre er udskære den.
> Findes der muligvis en side med udførlig forklaring på hvordan det gøres
> eller en herinde der kunne forklarer mig det så vi udnytter dyret
maksimalt.
>
> mvh René
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste