/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Søndagsmad 09.03.03
Fra : Svend Andersen


Dato : 09-03-03 10:43

Et stykke sandkage med fedt og rejer.


 
 
[w e b w o m a n] (09-03-2003)
Kommentar
Fra : [w e b w o m a n]


Dato : 09-03-03 11:23


"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b04fe4b890073fb6b04fe4b89.4fe4b8e@net.dialog.dk...
> Et stykke sandkage med fedt og rejer.

Her i huset er det indtil videre blevet til kogte gulerødder med moste
dåsesardiner.




Mads Thorning Peders~ (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 09-03-03 11:33


"[w e b w o m a n]" <jacobsenlisbeth@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3e6b173e$0$29525$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
>
> "Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev i en meddelelse
> news:fc.0073fb6b04fe4b890073fb6b04fe4b89.4fe4b8e@net.dialog.dk...
> > Et stykke sandkage med fedt og rejer.
>
> Her i huset er det indtil videre blevet til kogte gulerødder med moste
> dåsesardiner.

Begge dele lyder spændende! Kan I ikke poste opskrifterne her i gruppen?

Mvh Mads - der gerne nyder et stykke rødbede/fiske-lagkage til morgenmad



Niels Wang Hansen (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Niels Wang Hansen


Dato : 09-03-03 13:35

On Sun, 09 Mar 2003 10:42:35 +0100, "Svend Andersen" <svend@enterpol.dk>
wrote:

>Et stykke sandkage med fedt og rejer.

Nej, helt ærligt, nu må I squ holde!


M.v.h
Niels Wang Hansen

Mikkel Winther (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Mikkel Winther


Dato : 09-03-03 13:47

"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> wrote in message
news:fc.0073fb6b04fe4b890073fb6b04fe4b89.4fe4b8e@net.dialog.dk...
> Et stykke sandkage med fedt og rejer.
>

To Panodiler og rigeligt vand.

m.



Tivas Laursen (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Tivas Laursen


Dato : 09-03-03 14:36

Her står den på rigtig gammeldags dansk frokost med det hele. Dertil hører
selvfølgelig en masse bajere og snaps =)




Scorpmoon (10-03-2003)
Kommentar
Fra : Scorpmoon


Dato : 10-03-03 00:27

Der er gået voyeur over mad+drikke. Nu mangler vi bare folk sætter webcam op
så vi kan kigge ind i deres stuer mens de propper sig...

"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> wrote in message
news:fc.0073fb6b04fe4b890073fb6b04fe4b89.4fe4b8e@net.dialog.dk...
> Et stykke sandkage med fedt og rejer.
>



Peter W. Bosse (10-03-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 10-03-03 04:05

"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev oprindeligt...
> Et stykke sandkage med fedt og rejer.

Også noget lignende her..

Hestetænder med næsefedt!

Her er opskriften:

Dej:
a.. 5000 g gær
b.. 2 dl kold grøn urtete
c.. 2 rådne æg med salmonella
d.. 10½ spand salt (gerne fra det Døde Hav)
e.. 12 tsk grøn salat i strimler
f.. 12 tsk el-ledning (hakket)
g.. 200 g varmt snot
h.. ca. 600 g havejord

Næsefedt:
a.. 150 g friskafskrabet næsefedt
b.. 125 g friskværnet vejrsalt
c.. 125 g blødt snot
d.. 750 g bussemænd

Pensling og drys:
Sammenpisket, råddent salmonellaæg
Hakkede klokkespil eller hæmorideflager

Sådan gør du:
Smuldre gæren, tilsæt alle øvrige ingredienser, ælt gærdejen sammen og lad
den hoppe, mens næsefedtet laves. Rør alle ingredienserne til næsefedtet
sammen. Del dejen i tre stykker, der hver rulles ud til ca. 20 x 35 m. Skær
ca. 80-1000 snit på skrå i begge sider af den udrullede gærdej, snittene skal
gå knap 13 m ind på hver side. Bred 1/3 af næsefedtet på midten af hver stang,
flet og læg dem på plader med gamle hår. Pensl med råddent salmonellaæg,
drys hakkede klokkespil eller hæmorideflager på og lad stængerne hæve lunt
og lummert en god halv time, før de placeres under en ko med tynd mave i
2250 grader, ca. 15 timer.
-oo-

Og til dessert..
Gammeldags Julekage:

a.. 1 pose koøjeæbler
b.. 3 L cognac
c.. 200 g størknet urin eller bakteriepulver
d.. 2000 g salt
e.. 3 æg med salmonella
f.. 461 g røde plastikugler
g.. 20 g jord
h.. 1/2 tsk hårskel
i.. smør/rasp til en 151 L Form

Sådan gør du:
Skær koøjeæblerne i strimler og lad dem trække i cognac i ca. 45 dage.

Tag noget hvidt skum fra Bjarne Riis’s mundvige, og tilsæt æggene et af
gangen. Hak plastikuglerne og bland dem med jord og hårskel, og rør det
derefter i kugleblandingen.

Smør formen og drys den med rasp, og hæld derefter dejen i formen,
bag ved 1750°C i ca. 1½ uge.


Thanks for reading todays Soendagsmad!

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Get Ready To Receive Yourself -Amen!
http://jesusnet.dk/start.php



Hans Paulin (10-03-2003)
Kommentar
Fra : Hans Paulin


Dato : 10-03-03 09:32

Peter W. Bosse wrote:

*PLOINK*
--
Med venlig hilsen
Hans


Peter W. Bosse (11-03-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 11-03-03 07:33

"Hans Paulin" <his@it.dk> skrev i en meddelelse...

> Peter W. Bosse wrote:
>
> *PLOINK*

I do not writes PLOINK??

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Get Ready To Receive Yourself - Amen!
http://jesusnet.dk/start.php



Hauge (10-03-2003)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 10-03-03 09:43

Hejsa

"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> wrote in message
news:vnTaa.1$2C.0@news.get2net.dk...
> g.. 200 g varmt snot

Vil lige høre dig, om jeg ikke kan bruge det snot du lukker ud, for
opskriften lyder faktisk ret lækker..

Mvh Hauge



Lars M. Pedersen (10-03-2003)
Kommentar
Fra : Lars M. Pedersen


Dato : 10-03-03 11:11

"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> wrote in
news:fc.0073fb6b04fe4b890073fb6b04fe4b89.4fe4b8e@net.dialog.dk:

> Et stykke sandkage med fedt og rejer.
>

Et stykke med daggammel makrel i tomat og solvarm mayonaise, og dertil et
stort glas skummende varm margarine.

--
Venligst Lars
Hovedaftalen for gravhunde:
Gravhunde er ansat til at gø og blive kløet på maven.
Gravhunde er fritaget for alle andre pligter end ovenstående.

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408942
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste