/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lørdagsmad 08.03.03
Fra : Helle [4550]


Dato : 08-03-03 23:05

Vi fik flæskesteg med brun sovs, kartofler og rødkål!



 
 
Scorpmoon (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Scorpmoon


Dato : 09-03-03 02:35

Det sætter sig..

"Helle [4550]" <helles@rudekuvert.dk> wrote in message
news:3e6a6848$0$125$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Vi fik flæskesteg med brun sovs, kartofler og rødkål!
>
>



Hauge (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 09-03-03 11:42

Hejsa

"Scorpmoon" <scorpmoon@yahoo.com> wrote in message
news:b4e5no$ik2$1@news.net.uni-c.dk...
> Det sætter sig..

Dem der ikke kan tåle at det sætter sig, kan bare spise en klidbolle og
drikke postevand, så spiser vi andre en rigtig lækker flæskesteg. MUMS det
er godt..

Mvh Hauge



Finn H. (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Finn H.


Dato : 09-03-03 06:35

Spaghetti med millionbøf



Zarh (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Zarh


Dato : 09-03-03 08:04

Kylling, pommes frites, flutes og bearnaisesovs.


"Finn H." <jerseycowdk@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:3e6ad2b5$0$4341$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Spaghetti med millionbøf
>
>



Peter W. Bosse (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 09-03-03 09:09

"Helle [4550]" <helles@rudekuvert.dk> skrev i en meddelelse...
> Vi fik flæskesteg med brun sovs, kartofler og rødkål!

Nej, ..nu kan det være nok med det der tom-hjernede og intetsigende pjat!

Vi har rigeligt af den slags indlæg om *torsdagen*, - så det må vist være nok!


PS: Undskyld min væremåde, -men jeg synes bare, at disse ligegyldige
indlæg er med til, at gruppen er ved at gå langt ned under sit normale niveau.

Måske vil en ny gruppe som fx: dk.ma.ti.on.to.fr.lø.+søndagsmad, eller
dk.middagsmad.hele.ugen, eller dk.bamse&kylle+mad, være sagen for
dem som synes det er vældigt interessant at vide, hvad andre har fået
til middag idag, igår, i forgårs el. i sidste uge.

--
Mvh.
Peter W. Bosse

I den foragt, som de fleste kvinder nærer for gastronomien,
blander sig altid en meget kvindelig skinsyge på det, som
kæmper med dem om herredømmet over manden - selvom
det kun drejer sig om øjeblikke. - Ejler Jørgensen



Renate Jacobsen (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Renate Jacobsen


Dato : 09-03-03 09:47


"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:IGCaa.10$eA7.6@news.get2net.dk...
> "Helle [4550]" <helles@rudekuvert.dk> skrev i en meddelelse...
> > Vi fik flæskesteg med brun sovs, kartofler og rødkål!
>
> Nej, ..nu kan det være nok med det der tom-hjernede og intetsigende pjat!
>
> Vi har rigeligt af den slags indlæg om *torsdagen*, - så det må vist være
nok!

Når nu du en gang er færdig med at lave ballade over alle de tråde, der i
øvrigt er i overenstemmelse med fundatsen, kan du jo passende øve dig i at
kravle op af mit killfilter igen

plonk

/Renate



Jan Bøgh (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 09-03-03 10:46

"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> wrote in message
news:IGCaa.10$eA7.6@news.get2net.dk...

> Nej, ..nu kan det være nok med det der tom-hjernede og intetsigende pjat!

Så så Bosse - nu fornærmer du dem igen!

> PS: Undskyld min væremåde, -men jeg synes bare, at disse ligegyldige
> indlæg er med til, at gruppen er ved at gå langt ned under sit normale
niveau.

Hvis man nu ikke har andet end ligegyldigheder at servere, så bær over med
at der her er en chance for at alle kan komme på banen.
Gør som undertegnede filtrer disse tråde. Jeg opdagede kun denne fordi den
er ny, men det kan der da gøres noget ved.


Vh
Jan



Hauge (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 09-03-03 11:47

Hejsa

"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> wrote in message
news:IGCaa.10$eA7.6@news.get2net.dk...
> Nej, ..nu kan det være nok med det der tom-hjernede og intetsigende pjat!

Tjaeh, lad da folk..

> PS: Undskyld min væremåde, -men jeg synes bare, at disse ligegyldige
> indlæg er med til, at gruppen er ved at gå langt ned under sit normale
niveau.

Mon ikke det kun er sjovt i et par måneder, og at det så alligevel stopper
af sig selv på et tidspunkt?
Men hver gang der er en der skaber sig over at det er latterligt, hver gang
er der en anden der starter endnu en ny tråd, simpelthen bare for at genere
dem der ikke bare kan ignorere de tråde..

> Måske vil en ny gruppe som fx: dk.ma.ti.on.to.fr.lø.+søndagsmad, eller
> dk.middagsmad.hele.ugen, eller dk.bamse&kylle+mad, være sagen for
> dem som synes det er vældigt interessant at vide, hvad andre har fået
> til middag idag, igår, i forgårs el. i sidste uge.

Jamen så må du jo lave en OTD, da det er dig der generes af disse tråde.

> --
> Mvh.
> Peter W. Bosse
>
> I den foragt, som de fleste kvinder nærer for gastronomien,
> blander sig altid en meget kvindelig skinsyge på det, som
> kæmper med dem om herredømmet over manden - selvom
> det kun drejer sig om øjeblikke. - Ejler Jørgensen
>
>

Læg selv mærke til din signatur, den overholder ikke normal standard, 4
linier af max 72 tegn, måske ex. mvh-linjen, men så er din 6-7 linjer incl.
de tomme linieskift

Mvh Hauge



Peter W. Bosse (10-03-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 10-03-03 07:56

"Hauge" <hauge@CUTtrutter.dk> skrev endvidere...

> Mon ikke det kun er sjovt i et par måneder, og at det så alligevel stopper
> af sig selv på et tidspunkt?

Helt sikkert! - Der er da ingen fornuftige mennesker, som i længden gider
at blive ved med at remse op hvad de har fået til middag idag, igår osv..

I øvrigt er idéen om at oprette web- eller chat-forum et sted på internettet
for de "Alt for Damerne" og fnidder fnadder interesserede mægtig god.

Et godt alternativt kunne også være gruppen "dk.snak", for dem som kun
har det ene at fortælle ..hvad de har fået at spise til middag igår, forgårs
osv. osv..

--
Mvh.
Peter W. Bosse

GYLLE TRUER FØDEKÆDEN
Tungmetaller og antibiotika i gylle spredes på landets marker,
og forskere frygter, at de farlige stoffer bider sig fast i fødekæden.
www.infopaq.dk/default.asp?src=nyhedsbrev&artno=86809&Cat=3



Ole Larsen (10-03-2003)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 10-03-03 18:06


Hauge <hauge@CUTtrutter.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:3e6b1c6d$0$52167$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> "Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> wrote in message
> news:IGCaa.10$eA7.6@news.get2net.dk...
> > Nej, ..nu kan det være nok med det der tom-hjernede og intetsigende
pjat!
>
> Tjaeh, lad da folk..
>
> > PS: Undskyld min væremåde, -men jeg synes bare, at disse ligegyldige
> > indlæg er med til, at gruppen er ved at gå langt ned under sit normale
> niveau.

Og det er rigtigt - der er gået så meget pladdersocialisme ( vi er alle lige
dumme, men
vi skal bare kommunikere )
i gruppen og Ejler Jørgensen-citatet rammer som en mesterskytte, præcist i
plet.


> > Måske vil en ny gruppe som fx: dk.ma.ti.on.to.fr.lø.+søndagsmad, eller
> > dk.middagsmad.hele.ugen, eller dk.bamse&kylle+mad, være sagen for
> > dem som synes det er vældigt interessant at vide, hvad andre har fået
> > til middag idag, igår, i forgårs el. i sidste uge.

Højlydt fnisen

>
> Jamen så må du jo lave en OTD, da det er dig der generes af disse tråde.

Det har jo vist sig, at vi er en del, der deler Bosses synspunkt i denne
"sag".

> > --
> > Mvh.
> > Peter W. Bosse
> >
> > I den foragt, som de fleste kvinder nærer for gastronomien,
> > blander sig altid en meget kvindelig skinsyge på det, som
> > kæmper med dem om herredømmet over manden - selvom
> > det kun drejer sig om øjeblikke. - Ejler Jørgensen

Mvh
Ole



Jan Bøgh (10-03-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 10-03-03 18:26

"Ole Larsen" <muggler@tiscali.dk> wrote in message
news:KE3ba.117316$Hl6.10820685@news010.worldonline.dk...

Hej Ole! ))

Du kan ikke nære dig, når der er mulighed for at tvære
lidt rundt i den politiske korrektheds sandkasse, hwa?
Eller er det en mudderpøl?

> > Jamen så må du jo lave en OTD, da det er dig der generes af disse tråde.
>
> Det har jo vist sig, at vi er en del, der deler Bosses synspunkt i denne
> "sag".

dk.kultur.mad+drikke.stride_boerster?

eller så skal 'de andre'* over i:

dk.fritid.madkvidder
eller måske
dk.virtueltdameblad.koekkensludder

*Sociologisk kategori der bruges før korporlige fjentligheder - vidt udbredt
på Balkan.

vh
Jan



Karina og Christian (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Karina og Christian


Dato : 09-03-03 12:06

"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> wrote in message
news:IGCaa.10$eA7.6@news.get2net.dk...
[klip]
>
> PS: Undskyld min væremåde, -men jeg synes bare, at disse ligegyldige
> indlæg er med til, at gruppen er ved at gå langt ned under sit normale
niveau.

Disse tråde er og bliver on topic i denne gruppe. Læs eventuelt fundatsen,
hvis du skulle være i tvivl. Der står i øvrigt mig bekendt ikke noget om
diskussionernes "niveau", men det står jo skribenterne frit for at debattere
i andre tråde på præcis det meget høje plan, som man (i hvert fald hvis man
selv skal sige det) hører hjemme. Heldigvis er der noget for enhver smag,
hvis vi nu skal blive i den kulinariske sprogbrug.

I øvrigt er brokkerierne over denne tråd vist off topic, som dem der har
forstand derpå må gerne futte disse indlæg hen til rette sted.

Med venlig hilsen
Karina



Niklas (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Niklas


Dato : 09-03-03 12:43


"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> skrev i en meddelelse news:IGCaa.10$eA7.6@news.get2net.dk...
> "Helle [4550]" <helles@rudekuvert.dk> skrev i en meddelelse...
> > Vi fik flæskesteg med brun sovs, kartofler og rødkål!
>
> Nej, ..nu kan det være nok med det der tom-hjernede og intetsigende pjat!
>
> Vi har rigeligt af den slags indlæg om *torsdagen*, - så det må vist være nok!
>
>
> PS: Undskyld min væremåde, -men jeg synes bare, at disse ligegyldige
> indlæg er med til, at gruppen er ved at gå langt ned under sit normale niveau.
>
> Måske vil en ny gruppe som fx: dk.ma.ti.on.to.fr.lø.+søndagsmad, eller
> dk.middagsmad.hele.ugen, eller dk.bamse&kylle+mad, være sagen for
> dem som synes det er vældigt interessant at vide, hvad andre har fået
> til middag idag, igår, i forgårs el. i sidste uge.
>
> --
> Mvh.
> Peter W. Bosse
>
> I den foragt, som de fleste kvinder nærer for gastronomien,
> blander sig altid en meget kvindelig skinsyge på det, som
> kæmper med dem om herredømmet over manden - selvom
> det kun drejer sig om øjeblikke. - Ejler Jørgensen
>
>

Disse indlæg har relevans og er i overenstemmelse med fundatsen.
Selv bruger jeg dem som inspirationskilde.
Hvis man ønsker kan man jo udbede sig opskrifter på de forskellige menuer.

Dine udmeldinger om at indlægene er OT er i sig selv OT og derfor XFUT til dk.admin.netmisbrug.

Venligst

Niklas


Carsten Riis (20-03-2003)
Kommentar
Fra : Carsten Riis


Dato : 20-03-03 19:40

"Peter W. Bosse" wrote:
>
> Måske vil en ny gruppe som fx: dk.ma.ti.on.to.fr.lø.+søndagsmad, eller
> dk.middagsmad.hele.ugen, eller dk.bamse&kylle+mad, være sagen for
> dem som synes det er vældigt interessant at vide, hvad andre har fået
> til middag idag, igår, i forgårs el. i sidste uge.

Det ville ikke være så tosset en ide.....

Nu er jeg faktisk ret ny i gruppen, men har en del erfaring med usenet
generelt.
Og jeg kan godt forstå Peters irritation over "idag fik
vi..."-indlæggene.
Ligesom jeg også kan forstå andres irritation over Peters irritation.

Jeg har ikke selv tid til at styre en OTD i de 3 uger debatperioden
varer i news:dk.admin.
Tilgengæld vil jeg støtte en oprettelse af fx
dk.kultur.mad+drikke.dagensret

Jeg tror, at en ny gruppe til netop "idag fik vi...."-indlæggene vil
være en løsning for alle.

Hvordan man opretter et OTD kan ses på http://www.usenet.dk/otd.


--
Med venlig hilsen Carsten Riis
Vær med til at redde liv ca. 4 gange om året
http://www.bloddonor.dk

Heidi Bojsen (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Heidi Bojsen


Dato : 09-03-03 09:23

Kyllingefilet, wokgrøntsager og tzatsiki!!
"Helle [4550]" <helles@rudekuvert.dk> skrev i en meddelelse
news:3e6a6848$0$125$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Vi fik flæskesteg med brun sovs, kartofler og rødkål!
>
>



Svend Andersen (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Svend Andersen


Dato : 09-03-03 10:13

peterw.bosse@get2net.dk writes:
>Nej, ..nu kan det være nok med det der tom-hjernede og intetsigende pjat!
>
>Vi har rigeligt af den slags indlæg om *torsdagen*, - så det må vist være
>nok!
>
>
>PS: Undskyld min væremåde, -men jeg synes bare, at disse ligegyldige
>indlæg er med til, at gruppen er ved at gå langt ned under sit normale
>niveau.
>
>Måske vil en ny gruppe som fx: dk.ma.ti.on.to.fr.lø.+søndagsmad, eller
>dk.middagsmad.hele.ugen, eller dk.bamse&kylle+mad, være sagen for
>dem som synes det er vældigt interessant at vide, hvad andre har fået
>til middag idag, igår, i forgårs el. i sidste uge.

Jeg er helt enig med bosse.
Ren spild af tid og båndbredde

hilsen Svend


hansen (09-03-2003)
Kommentar
Fra : hansen


Dato : 09-03-03 10:30

Spaghetti and meatballs - det var et forsøg, og et vellykket af slagsen!

"Helle [4550]" <helles@rudekuvert.dk> skrev i en meddelelse
news:3e6a6848$0$125$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Vi fik flæskesteg med brun sovs, kartofler og rødkål!
>
>



Morten Juel (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Morten Juel


Dato : 09-03-03 12:38

Bummelum...

1 stykke jyskrundnum med makrelsalat med mayo på
1 stykke jyskrundnum med Kartoffelsalat og friskkværnet peber (hvem hulen
gidder at spise stødt peber, når man nu selv kan kværne det ??)

--
Mvh
Morten --- http://StarChild.dk
Golf II GTI 1.8Ti 8v --- http://Golf2.dk
Jallagryde 320i
Nissan Micra 1.2 Aut. <- Til salg Nysynet 8750,-
DR350SET --- http://DR350.dk
-= girls and sex can't beat binary and hex =-



Tivas Laursen (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Tivas Laursen


Dato : 09-03-03 14:40

hmm jeg tror næsten midt indlæg bliver det mest spændende.

Vi fik hel mørbrad med hvidløg og frisk rosmarin. dertil brokkolig og
ovnstægte kartofler med rosmarin. Sovsen var en chanmpingong sovs.

det var lækkert =)



Peter Weis (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Peter Weis


Dato : 09-03-03 16:21


"Morten Juel" <MP@stofanet.invalid> wrote in message
news:b4f8t8$nld$1@sunsite.dk...
> Bummelum...
>
> 1 stykke jyskrundnum med makrelsalat med mayo på
> 1 stykke jyskrundnum med Kartoffelsalat og friskkværnet peber (hvem
hulen
> gidder at spise stødt peber, når man nu selv kan kværne det ??)

Man kan også støde peberet selv, hvis man har en morter.
Det praktiserer jeg selv.

mvh
Peter



Dorte R.M. Hansen (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Dorte R.M. Hansen


Dato : 09-03-03 15:36

Vi fik "kylling on the american way", som sofie bragte opskriften på
i "Onsdagsmad 190203" med ovnfritter og gulerodsråkost med rosiner.

Bortset fra fritterne var det et himmelsk måltid. Så den opskrift er i
mappen med de gode af slagsen.

Tak for den Sofie.

Hjerteligst
Dorte



--
www.bornholm.nu
Debat

Soeren Bovbjerg (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Soeren Bovbjerg


Dato : 09-03-03 19:14

"Gammeldags" grydestegt kylling med hele svineriet (hjemmelavet agurkesalat,
kartofler og opbagt sovs....)

/SB



Torup & Bachmann (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Torup & Bachmann


Dato : 09-03-03 19:52


"Helle [4550]" <helles@rudekuvert.dk> skrev i en meddelelse
news:3e6a6848$0$125$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Vi fik flæskesteg med brun sovs, kartofler og rødkål!
>
> Jeg fik

Rejer på bund af salat
Stegte kyllinge overlår, med kartoffelæggekage drysset med ost, serveret i
kokotte, dampet broccoli og svampesauce. - Lyder lækkert ikke??? - Det var
det IKKE!!!!
Maden var hvinende salt, men jeg havde ligesom ikke rigtig mulighed for at
smøre en rugbrødsmad i stedet for, da jeg var på kursus

MVH Rikke

www.boernefamilie.webbyen.dk



Karina (11-03-2003)
Kommentar
Fra : Karina


Dato : 11-03-03 19:24

Vi havde gæster og fik: Rødvinskogt svinemørbrad m. flødesauce, stegte
aspargeskartofler, tomatsalat og ciabattabrød.
Hertil en rigtig god rødvin.

http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/p0510678.html


Til dessert fik vi: Chokoladetærte (opskrift fra Jamie Olivers bog:
"Det er bar´ mad"
Hertil et glas Baileys m/isterning



Nøøøj, det var lækkert

Torup & Bachmann (12-03-2003)
Kommentar
Fra : Torup & Bachmann


Dato : 12-03-03 17:27


"Karina" <karina@Xjaydee.dk> skrev i en meddelelse
news:l3as6v8ht0mt4i5oqpnq465b82kf5bj28o@4ax.com...
> Vi havde gæster og fik: Rødvinskogt svinemørbrad m. flødesauce, stegte
> aspargeskartofler, tomatsalat og ciabattabrød.
> Hertil en rigtig god rødvin.
>
> http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/p0510678.html
>
>
> Til dessert fik vi: Chokoladetærte (opskrift fra Jamie Olivers bog:
> "Det er bar´ mad"
> Hertil et glas Baileys m/isterning
>
>
>
> Nøøøj, det var lækkert


Den der chokoladetærte (har selv bogen), var den bøvlet at lave???
Ser fantastisk lækker ud i bogen!!!!!!

MVH Rikke

www.boernefamilie.webbyen.dk



Bolette Nielsen (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 09-03-03 19:51

Vi fik: varmrøget laks med rukola salat, pamerskinke med tzatsiki pasta
salat, tyndt skåret lammekølle med rødbede/peberod salat, polar med
kartofler, salat og svampesovs, ostebord og en kæmpe kalorie bombe af en
chokoladekage, mums det var godt. Det skal lige siges at vi var til 30 års
fødselsdag, det er ikke den slags mad vi normal indtager på en lørdag,
mindre kan gøre det

Og så vil jeg bare lige igen gøre dig hr. bosse opmærksom på, at uanset hvor
meget du brokker dig, bliver det ikke anderledes, jeg synes bare du skal
blande dig helt uden om, og lade os andre ( for vi er faktisk mange der er
med på den ) "snakke" sammen. Personlige holder jeg ikke op fordi du siger
det, tvært om *GGGG*. Måske skulle vi starte med at fortælle hvad vi har
fået at spise hver dag, bare for at irritere dig.

Bolette




Hauge (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Hauge


Dato : 09-03-03 19:58

Hejsa

"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> wrote in message
news:b4g2j6$1aum$1@news.cybercity.dk...
> Og så vil jeg bare lige igen gøre dig hr. bosse opmærksom på, at uanset
hvor
> meget du brokker dig, bliver det ikke anderledes, jeg synes bare du skal
> blande dig helt uden om, og lade os andre ( for vi er faktisk mange der er
> med på den ) "snakke" sammen.

Helt enig, men ellers kunne man jo bare finde et web-forum et sted, hvor man
kan opdele i alle de undergrupper som man vil.. Så kan han jo helt slippe
for os

Mvh Hauge



Karina og Christian (10-03-2003)
Kommentar
Fra : Karina og Christian


Dato : 10-03-03 22:01

"Hauge" <hauge@CUTtrutter.dk> wrote in message
news:3e6b8ecb$0$42566$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
[klip]
> Helt enig, men ellers kunne man jo bare finde et web-forum et sted, hvor
man
> kan opdele i alle de undergrupper som man vil.. Så kan han jo helt slippe
> for os

Årh nej. Hvis man skulle finde et andet sted, så ville man jo ikke få
muligheden for - sådan med jævne mellemrum - at gøre os
hjernekapacitetsmæssigt udfordrede mennesker opmærksom på, på hvilket
meeeeeget lavt niveau vi befinder os, og på hvilket meeeeeeeeeget højt
niveau, man selv (efter eget udsagn naturligvis) befinder sig på )

Karina



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408942
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste