/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
optøning i ovn
Fra : Pia J


Dato : 07-03-03 10:11

Hvor lang tid ville I give en frossen madtærte i ovnen samt temperatur? Jeg
har bagt tærten men det er ikke mig der skal servere den, så "ejeren" er
lidt nervøs for sit frokostselskab.

:Pia


 
 
Pia J (07-03-2003)
Kommentar
Fra : Pia J


Dato : 07-03-03 10:12

Jeg glemte lige at sige, tærten ligger i en glasform, pyrex. De er bange for
den springer hvis den kommer fra fryser til varm ovn.

:Pia


Mette Nylander Sørup (07-03-2003)
Kommentar
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 07-03-03 10:39

> Jeg glemte lige at sige, tærten ligger i en glasform, pyrex. De er bange
for
> den springer hvis den kommer fra fryser til varm ovn.
>

Hej Pia

Hvorfor så ikke bare tø den op inden brug, så er problemet da løst .

Mvh.
Mette Nylander Sørup



Pia J (07-03-2003)
Kommentar
Fra : Pia J


Dato : 07-03-03 11:27


"Mette Nylander Sørup" <mette@countryfan.dk> wrote in message
news:3e686c52$0$87764

> Hej Pia
>
> Hvorfor så ikke bare tø den op inden brug, så er problemet da løst .

Jeg synes altid der står på købetærter at de skal opvarmes frosne. Er den
optøet skal den vel heller ikke have ret lang tid, da den så bliver
overbagt, så hvor lang tid er det? Hun vil gerne have reven ost på, som så
skal nå at blive gylden.

Det er ikke nok at jeg har sagt 20-30 min. til en frossen tærte (jeg prøver
mig altid bare frem), det skal være nøjagtig, så det ikke bliver "forkert"
når der er gæster.

:Pia



Jette Mogensen (07-03-2003)
Kommentar
Fra : Jette Mogensen


Dato : 07-03-03 11:54


"Pia J" <ngspam@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:3e6873e8$0$250$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
>
> "Mette Nylander Sørup" <mette@countryfan.dk> wrote in message
> news:3e686c52$0$87764
>
> > Hej Pia
> >
> > Hvorfor så ikke bare tø den op inden brug, så er problemet da løst .
>
> Jeg synes altid der står på købetærter at de skal opvarmes frosne. Er den
> optøet skal den vel heller ikke have ret lang tid, da den så bliver
> overbagt, så hvor lang tid er det? Hun vil gerne have reven ost på, som så
> skal nå at blive gylden.
>
> Det er ikke nok at jeg har sagt 20-30 min. til en frossen tærte (jeg
prøver
> mig altid bare frem), det skal være nøjagtig, så det ikke bliver "forkert"
> når der er gæster.
>
> :Pia
>
>
Hej Pia

I "Karolines køkken" nr 5 er der en opskrifr på chilitærte. Den bliver
længere henne i bogen brugt i forbindelse med en buffet til 24,der kan
forberedes dagen før.Chilitærterne bliver bagt i god til og frosset
ned.Dagen før de skal bruges sættes de til optøning i køleskabet. På selve
dagen skal de bages ved 200 grader i 10 min. Jeg har prøvet det.Det virker
fint men jeg gav dem 15 min.

mvh Jette



Pia J (07-03-2003)
Kommentar
Fra : Pia J


Dato : 07-03-03 11:57

tak, det lader jeg gå videre!

:Pia


Niels Elgaard Larsen (07-03-2003)
Kommentar
Fra : Niels Elgaard Larsen


Dato : 07-03-03 12:11

>>>>> "Pia" == Pia J <ngspam@ofir.dk> writes:

Pia> Jeg synes altid der står på købetærter at de skal opvarmes frosne.

Ja, der står altid at man skal komme tærter og andet frosne i en varm ovn.
Jeg tror bare at det er fordi det er den eneste måde, hvor man kan forudsige
(og skrive på pakken) hvor lang tid den skal have.


--
Niels Elgaard Larsen
Department of Computer Science, University of Copenhagen, Denmark
email: elgaard@diku.dk <URL:http://www.agol.dk/elgaard>

Jørgen Linde Sørense~ (17-03-2003)
Kommentar
Fra : Jørgen Linde Sørense~


Dato : 17-03-03 02:19

Niels Elgaard Larsen skrev:


>Ja, der står altid at man skal komme tærter og andet frosne i en varm ovn.
>Jeg tror bare at det er fordi det er den eneste måde, hvor man kan forudsige
>(og skrive på pakken) hvor lang tid den skal have.

Jeps, og så virker det også som den færdigkøbte mad er hurtigere og
nemmere - der skal jo gode argumenter til at skal sælge varen

Nogle gange synes jeg også at nogle ting er bedst at varme fra frossen
tilstand - måske fordi at retten bliver mere "svampet" af at stå til
optøning.

--
mvh
Jørgen Linde Sørensen
(den anførte mail-adresse er gyldig - - -
- - - i hvert fald da dette indlæg blev postet

sune vuorela (07-03-2003)
Kommentar
Fra : sune vuorela


Dato : 07-03-03 13:28

En der kalder sig "Pia J" <ngspam@ofir.dk> skrev:


>Jeg glemte lige at sige, tærten ligger i en glasform, pyrex. De er bange for
>den springer hvis den kommer fra fryser til varm ovn.

Pyrex kan da holde til den slags!

MAn skal næsten kæmpe for det for at få pyrex til at sprænges

--
Sune

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste