/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Squashsuppe
Fra : Heidi


Dato : 28-02-03 22:47

På Restaurant Mad Donna i Herning fik jeg i mandags
en cremet squashsuppe til forret. Der var en tydelig smag
af persille (tror jeg), og måske også fløde i. Ingen kød
eller større stykker af grøntsager, men en helt pureret
suppe.
Er der nogen der har en opskrift der kunne ligne dette?
En søgning på google giver godt nok et par
forslag til cremet squashsuppe, men ikke rigtig nogen
med persille i...

--
Mvh. Heidi
BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning


 
 
Hanne Bak og Kurt E.~ (04-03-2003)
Kommentar
Fra : Hanne Bak og Kurt E.~


Dato : 04-03-03 08:49


> På Restaurant Mad Donna i Herning fik jeg i mandags
> en cremet squashsuppe til forret. Der var en tydelig smag
> af persille (tror jeg), og måske også fløde i. Ingen kød
> eller større stykker af grøntsager, men en helt pureret
> suppe.
> Er der nogen der har en opskrift der kunne ligne dette?
> En søgning på google giver godt nok et par
> forslag til cremet squashsuppe, men ikke rigtig nogen
> med persille i...
>
> --
> Mvh. Heidi
> BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
> og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
> må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning
>

Hej!

her er en fantastisk god squashsuppe.

4 potioner

1 spuash (400-500 gr.)
1 løg
1 stor kartoffel
1 spsk margarine eller smør
1 pk. (125 gr.) frossen, hakket spinat,
4 duske persille
1 l grøntsagsbouillon
2 dl. creme fraiche

I foodprocessoren hak squash, løg og kartoffel.
Brun blandingen i fedtstoffet i en gryde.
Tilsæt spinat, persille og bouillon.
lad det hele koge under låg i 10 min.
Kør suppen til puré.
Smag til med salt og peber.
Bland vreme fraiche i og varm suppen igennem.

Velbekomme

Kurt J.
Odense



Heidi (04-03-2003)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 04-03-03 19:48

Hanne Bak og Kurt E. Jensen wrote:
>> På Restaurant Mad Donna i Herning fik jeg i mandags
>> en cremet squashsuppe til forret. Der var en tydelig smag
>> af persille (tror jeg), og måske også fløde i. Ingen kød
>> eller større stykker af grøntsager, men en helt pureret
>> suppe.
>> Er der nogen der har en opskrift der kunne ligne dette?
>> En søgning på google giver godt nok et par
>> forslag til cremet squashsuppe, men ikke rigtig nogen
>> med persille i...
>
> Hej!
>
> her er en fantastisk god squashsuppe.
>
> 4 potioner
>
> 1 spuash (400-500 gr.)
> 1 løg
> 1 stor kartoffel
> 1 spsk margarine eller smør
> 1 pk. (125 gr.) frossen, hakket spinat,
> 4 duske persille
> 1 l grøntsagsbouillon
> 2 dl. creme fraiche
>
> I foodprocessoren hak squash, løg og kartoffel.
> Brun blandingen i fedtstoffet i en gryde.
> Tilsæt spinat, persille og bouillon.
> lad det hele koge under låg i 10 min.
> Kør suppen til puré.
> Smag til med salt og peber.
> Bland vreme fraiche i og varm suppen igennem.

Det lyder som om det godt kunne være lidt
derhenad. Den skal da i hvert fald afprøves
ved lejlighed.

> Velbekomme

Tak - og tak for opskriften

--
Mvh. Heidi
BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste