/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Søger gode tips til alt madlavning!
Fra : Søren Astrup


Dato : 25-02-03 22:35

Hey i dejlige mennesker!

Jeg er lige begyndt på et sådan madlavnings kursus...
Og der er der nogle ting man lærer som man umiddelbart ikke tænker over men
er gode ting af vide.

F.eks.
Man skal sørge for at "svitse" kødet hurtigt på panden så man lukker porene
i kødet for at det holder på saften. Og lad være med at tilsætte salt før
man har gjort det. For det "suger" også saften ud...

Det er sådan nogle gennerale tips man skal vide...

Er der nogle der har flere så fyr dem af... :)

Med venlig hilsen Aske Astrup



 
 
Abildgaard 3140 (25-02-2003)
Kommentar
Fra : Abildgaard 3140


Dato : 25-02-03 23:19

"Søren Astrup" <astrup-net@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3e5be186$0$15826$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hey i dejlige mennesker!
>
> Jeg er lige begyndt på et sådan madlavnings kursus...
> Og der er der nogle ting man lærer som man umiddelbart ikke tænker over
men
> er gode ting af vide.
>
> F.eks.
> Man skal sørge for at "svitse" kødet hurtigt på panden så man lukker
porene
> i kødet for at det holder på saften. Og lad være med at tilsætte salt før
> man har gjort det. For det "suger" også saften ud...
>
> Det er sådan nogle gennerale tips man skal vide...
>
> Er der nogle der har flere så fyr dem af... :)
>
> Med venlig hilsen Aske Astrup
>

Her er osse masser at komme efter. F.eks. er
news:%r64a.89613$Hl6.8243073@news010.worldonline.dk et godt sted at begynde.

--
vh ¸.·´¯)
)><((((º> ´Torben Abildgaard




Kim Jensen (26-02-2003)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 26-02-03 14:21

> Man skal sørge for at "svitse" kødet hurtigt på panden så man lukker
porene
> i kødet for at det holder på saften.

Det er en skrøne, der af uvisse årsager ikke vil dø.


mvh
Kim Jensen



Søren Astrup (26-02-2003)
Kommentar
Fra : Søren Astrup


Dato : 26-02-03 17:55

Hvorfor dog ikke???

"Kim Jensen" <kj@jmt.dk> skrev i en meddelelse
news:3e5cbf24$0$158$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> > Man skal sørge for at "svitse" kødet hurtigt på panden så man lukker
> porene
> > i kødet for at det holder på saften.
>
> Det er en skrøne, der af uvisse årsager ikke vil dø.
>
>
> mvh
> Kim Jensen
>
>



Jan Bøgh (26-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 26-02-03 19:11

"Søren Astrup" <astrup-net@mail.dk> wrote in message
news:3e5cf15f$0$15939$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...

Skal signaturen så mon stå her?

Jan

mvh

Pudsig vane i øvrigt!

Men godt nok fra venstre mod højre.

Denne tekst skal læses nede fra (ja, det er altså ikke
mig, der har fundet på det)

Fordi skrøner, der er døde, ikke længere er skrøner!

> Hvorfor dog ikke???

> > Det er en skrøne, der af uvisse årsager ikke vil dø.




Asta Nielsen (27-02-2003)
Kommentar
Fra : Asta Nielsen


Dato : 27-02-03 22:55


"Kim Jensen" <kj@jmt.dk> skrev i en meddelelse news:3e5cbf24$0$158$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> > Man skal sørge for at "svitse" kødet hurtigt på panden så man lukker
> porene
> > i kødet for at det holder på saften.
>
> Det er en skrøne, der af uvisse årsager ikke vil dø.
>
>
> mvh
> Kim Jensen
>


Ja, det er vel begrænset hvor meget vand saltet kan nå at trække ud, hvis kødet ryger på panden med det samme......

Asta



Jan Bøgh (26-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 26-02-03 18:03

"Søren Astrup" <astrup-net@mail.dk> wrote in message
news:3e5be186$0$15826$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...

> Jeg er lige begyndt på et sådan madlavnings kursus...
> Og der er der nogle ting man lærer som man umiddelbart ikke tænker over
men
> er gode ting af vide.
>
> F.eks.
> Man skal sørge for at "svitse" kødet hurtigt på panden så man lukker
porene
> i kødet for at det holder på saften. Og lad være med at tilsætte salt før
> man har gjort det. For det "suger" også saften ud...
>
> Det er sådan nogle gennerale tips man skal vide...

Ja, det er ikke så dumt - især hvis de har noget på sig.
Mht. lukningen af porerne, så er der skam lavet kontrollerede forsøg, hvor
den aflives.
Når det drejer sig om saltet er et godt råd: 1/3 før, 1/3 under og 1/3 efter
stegningen.

vh
Jan



Søren Astrup (26-02-2003)
Kommentar
Fra : Søren Astrup


Dato : 26-02-03 22:16

Du må have flere tips gemt i ærmet!!!

"Jan Bøgh" <jan@boegh-dot-net> skrev i en meddelelse
news:3e5cf1b4$0$141$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> "Søren Astrup" <astrup-net@mail.dk> wrote in message
> news:3e5be186$0$15826$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> > Jeg er lige begyndt på et sådan madlavnings kursus...
> > Og der er der nogle ting man lærer som man umiddelbart ikke tænker over
> men
> > er gode ting af vide.
> >
> > F.eks.
> > Man skal sørge for at "svitse" kødet hurtigt på panden så man lukker
> porene
> > i kødet for at det holder på saften. Og lad være med at tilsætte salt
før
> > man har gjort det. For det "suger" også saften ud...
> >
> > Det er sådan nogle gennerale tips man skal vide...
>
> Ja, det er ikke så dumt - især hvis de har noget på sig.
> Mht. lukningen af porerne, så er der skam lavet kontrollerede forsøg, hvor
> den aflives.
> Når det drejer sig om saltet er et godt råd: 1/3 før, 1/3 under og 1/3
efter
> stegningen.
>
> vh
> Jan
>
>



Jan Bøgh (27-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 27-02-03 19:10

"Søren Astrup" <astrup-net@mail.dk> wrote in message
news:3e5d2eab$0$15921$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Du må have flere tips gemt i ærmet!!!

Garanteret!
I ærmet.
Og de falder ud, når jeg ryster armen lidt over tastaturet
Men i små portioner ad gangen.

vh
Jan



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste