/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
sursød-sovs
Fra : MP Jakobsen


Dato : 13-02-03 22:31

Den fattige studerende har været på engros-indkøb. Jeg ved ikke om jeg får
det spist, men jeg har lige købt 3 kg. Chicken-nuggets i prima. Så skulle
der være mad til de næste par dage. : ) Men hvad med sovsen? Sursød-sovs er
jo en af de ting man kan spise til, men hvordan laver man det? Kan man købe
det billigt i en OK kvalitet? Nogen forslag til anden sovs?

MP



 
 
Trine Kornum Christi~ (13-02-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 13-02-03 22:35

"MP Jakobsen" <mpej@ruc.dk> writes:

> Den fattige studerende har været på engros-indkøb. Jeg ved ikke om jeg får
> det spist, men jeg har lige købt 3 kg. Chicken-nuggets i prima. Så skulle
> der være mad til de næste par dage. : ) Men hvad med sovsen? Sursød-sovs er
> jo en af de ting man kan spise til, men hvordan laver man det? Kan man købe
> det billigt i en OK kvalitet? Nogen forslag til anden sovs?

1/2 dl sukker
1/2 dl eddike
1 1/2 dl bouillon

Koges op og jævnes med lidt maizena.

Man kan gøre det lidt mere spændende med lidt ananas, ketchup eller
hvad man nu ellers kan finde på.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Kevin Edelvang (14-02-2003)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 14-02-03 00:05

MP Jakobsen wrote:

>Jeg ved ikke om jeg får det spist, men jeg har lige købt 3 kg.
Chicken-nuggets i
> prima. Så skulle der være mad til de næste par dage. : ) Men hvad med
> sovsen?

Prøv også med barbeque-sovs. Det smager efter min mening godt. Selv
sådan noget færdigt noget. Eller også måske dijonsennep rørt med
honning. Det er også lækkert til nuggets, synes jeg, men det skærer
naturligvis lidt. Er man til det rigtig hotte, kan jeg anbefale lidt god
chili.

Mvh
Kevin Edelvang


Scorpmoon (14-02-2003)
Kommentar
Fra : Scorpmoon


Dato : 14-02-03 07:21

"MP Jakobsen" <mpej@ruc.dk> wrote in message
news:3e4c0e82$0$24694$d40e179e@nntp02.dk.telia.net...
> Den fattige studerende har været på engros-indkøb. Jeg ved ikke om jeg får
> det spist, men jeg har lige købt 3 kg. Chicken-nuggets i prima. Så skulle
> der være mad til de næste par dage. : ) Men hvad med sovsen? Sursød-sovs
er
> jo en af de ting man kan spise til, men hvordan laver man det? Kan man
købe
> det billigt i en OK kvalitet? Nogen forslag til anden sovs?
>
> MP
>

Sjovt jeg sku lige til at lave et indlæg om sur sød sovs..

Jeg lavede indbagte rejer igår og forsøgte mig med denne opskrift:

6 spsk. hvidvinseddike
6 spsk. rørsukker eller lys farin
2 spsk koncentreret tomatpuré
2 spsk. soyasauce
5 spsk. hønseboullion
½ tsk. salt
½ tsk. Maizena

Bambusskud og ananas i tynde strimler ca. 3 cm lange

Vineddike og sukker koges til sukkeret er opløst. De øvrige ingredienser
tilsættes og saucen koges igennem under omrøring. Bambusskud og ananas fra
dåse kan tilsættes direkte og varmes med saucen. Hvis man vælger friske
grøntsager skal de steges let i olie først.


*** MEN *** Den smagte utroligt bitter af eddike, faktisk helt uspiseligt...
Hvad kan jeg ha' gjort forkert?



Kevin Edelvang (14-02-2003)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 14-02-03 07:27

Scorpmoon wrote:

> *** MEN *** Den smagte utroligt bitter af eddike, faktisk helt
> uspiseligt... Hvad kan jeg ha' gjort forkert?

Du brugte vel (som nævnt i en anden tråd) en elendig hvidvinseddike. Til
den slags sauce ville jeg vælge en helt almindelig lageredikke, som
smager langt bedre i marinader end slemme vineddiker.

Mvh
Kevin Edelvang


Trine Kornum Christi~ (14-02-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 14-02-03 08:07

"Scorpmoon" <scorpmoon@yahoo.com> writes:

> Jeg lavede indbagte rejer igår og forsøgte mig med denne opskrift:
>
> 6 spsk. hvidvinseddike
> 6 spsk. rørsukker eller lys farin
> 2 spsk koncentreret tomatpuré
> 2 spsk. soyasauce
> 5 spsk. hønseboullion
> ½ tsk. salt
> ½ tsk. Maizena
>
> *** MEN *** Den smagte utroligt bitter af eddike, faktisk helt uspiseligt...
> Hvad kan jeg ha' gjort forkert?

Jeg tror du skulle have haft mere bouillon i forhold til
sukker/eddike.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

ktg (14-02-2003)
Kommentar
Fra : ktg


Dato : 14-02-03 11:15

Hejsa

Uncle Bens kinesiske sur-sød-sauce er en glimrende købeting.
Netto har den ind og imellem på tilbud til ca. kr. 10,-
for et stort glas.

Venlig Hilsen
Kirsten

http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And







Torup & Bachmann (15-02-2003)
Kommentar
Fra : Torup & Bachmann


Dato : 15-02-03 17:59


"MP Jakobsen" <mpej@ruc.dk> skrev i en meddelelse
news:3e4c0e82$0$24694$d40e179e@nntp02.dk.telia.net...
> Den fattige studerende har været på engros-indkøb. Jeg ved ikke om jeg får
> det spist, men jeg har lige købt 3 kg. Chicken-nuggets i prima. Så skulle
> der være mad til de næste par dage. : ) Men hvad med sovsen? Sursød-sovs
er
> jo en af de ting man kan spise til, men hvordan laver man det? Kan man
købe
> det billigt i en OK kvalitet? Nogen forslag til anden sovs?
>
> MP
>
>Hej MP
Det smager godt at dyppe hver bid i lidt HP sauce, ligesom du ville gøre med
pølser i sennep

MVH Rikke

Nyt layout og nye opskrifter
www.boernefamilie.webbyen.dk



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste