/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tilbehør til gammeldags oksesteg?
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 11-02-03 19:07

Skal lave mad til 90 års fødselsdag og er nået frem til at hovedretten må
være en omgang gammeldags oksesteg...men hvad serverer man til sådan en
fætter?

Er det helt skævt med hvide kartofler, hele aspargeskartofler vendt i timian
og stegt på panden, agurkesalat, tyttebærsyltetøj/ribsgele, nogle kogte
grøntsager (f.eks. blomkål eller gulerødder) og skysauce?

Mvh Mads - der i morgen skal i DGI-byens kurbad efter her til aften at have
spist den ondeste omgang tchatziki...puha, jeg kommer til at lugte grimt





 
 
Trine Kornum Christi~ (11-02-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 11-02-03 19:11

"Mads Thorning Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> writes:

> Skal lave mad til 90 års fødselsdag og er nået frem til at hovedretten må
> være en omgang gammeldags oksesteg...men hvad serverer man til sådan en
> fætter?
>
> Er det helt skævt med hvide kartofler, hele aspargeskartofler vendt i timian
> og stegt på panden, agurkesalat, tyttebærsyltetøj/ribsgele, nogle kogte
> grøntsager (f.eks. blomkål eller gulerødder) og skysauce?

I min verden, skal en gammeldags oksesteg ubetinget serveres med kogte
kartofler, brun (sky)sovs, kogte bønner, sukkerglaserede perleløg og asier.
Men jeg er nok også ret konservativ hvad sådan noget angår.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Mette Nylander Sørup (11-02-2003)
Kommentar
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 11-02-03 19:15

> Skal lave mad til 90 års fødselsdag og er nået frem til at hovedretten må
> være en omgang gammeldags oksesteg...men hvad serverer man til sådan en
> fætter?

Hej Mads

Tilbehøret til en rigtig gammeldaws oksesteg er: hvide kartofler, brune
kartofler, glaserede perleløg, bønner og gulerødder - selvfølgelig også
skysovsen. Man kan desuden servere tyttebær og asier.

Mvh.
Mette Nylander Sørup



Lars Clement (11-02-2003)
Kommentar
Fra : Lars Clement


Dato : 11-02-03 20:23

Ja og som sønderjyde mangler der helt klart gl. dags hvidkål !!!!

--
Med venlig hilsen

Lars Clement
clement@post9.tele.dk
"Mette Nylander Sørup" <mette@countryfan.dk> skrev i en meddelelse
news:3e493dfc$0$71670$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Skal lave mad til 90 års fødselsdag og er nået frem til at hovedretten

> > være en omgang gammeldags oksesteg...men hvad serverer man til sådan en
> > fætter?
>
> Hej Mads
>
> Tilbehøret til en rigtig gammeldaws oksesteg er: hvide kartofler, brune
> kartofler, glaserede perleløg, bønner og gulerødder - selvfølgelig også
> skysovsen. Man kan desuden servere tyttebær og asier.
>
> Mvh.
> Mette Nylander Sørup
>
>



Mads Thorning Peders~ (12-02-2003)
Kommentar
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 12-02-03 21:22


"Lars Clement" <clement@post9.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3e494dad$0$13251$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Ja og som sønderjyde mangler der helt klart gl. dags hvidkål !!!!

Gammeldags hvidkål som i stuvet hvidkål?

Mvh Mads







Lars Clement (13-02-2003)
Kommentar
Fra : Lars Clement


Dato : 13-02-03 16:35

Gl. dags hvidkål. opskriften skulle komme her :

http://www.food4u.dk/opskrift/?id=2137

Dog vrider jeg ikke kålen: jeg koger så store stykker jeg kan kan, hvorefter
jeg slynger det i et pudebetræk i vaskemaskinen. Typisk ordner jeg ti stk.
hvert efterår til frysning på denne måde !
--
Med venlig hilsen

Lars Clement
clement@post9.tele.dk
"Mads Thorning Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> skrev i en
meddelelse news:b2ea8c$2hc3$2@news.cybercity.dk...
>
> "Lars Clement" <clement@post9.tele.dk> skrev i en meddelelse
> news:3e494dad$0$13251$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Ja og som sønderjyde mangler der helt klart gl. dags hvidkål !!!!
>
> Gammeldags hvidkål som i stuvet hvidkål?
>
> Mvh Mads
>
>
>
>
>
>



Eskil Grønbek (13-02-2003)
Kommentar
Fra : Eskil Grønbek


Dato : 13-02-03 20:45


"Lars Clement" <clement@post9.tele.dk> skrev i en meddelelse >
http://www.food4u.dk/opskrift/?id=2137
>
> Dog vrider jeg ikke kålen: jeg koger så store stykker jeg kan kan,
hvorefter
> jeg slynger det i et pudebetræk i vaskemaskinen. Typisk ordner jeg ti stk.
> hvert efterår til frysning på denne måde !
> --


Øh

Jeg høre til de mere dovne og køber "sønderjysk hvidkål" frosset. Ellers er
tilberedningen som opskriften. Det kan spises hele året rundt til alle
stegeretter.
Man skal bare være opmærksom på at det mætter som bare pokker

mvh

"E. Grønbek
Aabenraa"



Gitte Jahns (12-02-2003)
Kommentar
Fra : Gitte Jahns


Dato : 12-02-03 13:56


hvad med waldoffsalat
hilsen Gitte Jahns



Mette Nylander Sørup (12-02-2003)
Kommentar
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 12-02-03 18:06

Jeg synes waldorffsalat egner sig bedst til kød stegt som vildt.

Mvh.
Mette Nylander Sørup

"Gitte Jahns" <g.jahns@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:b2dg47$1ksi$1@news.cybercity.dk...
>
> hvad med waldoffsalat
> hilsen Gitte Jahns
>
>



Gitte Sørensen (12-02-2003)
Kommentar
Fra : Gitte Sørensen


Dato : 12-02-03 17:19

Tue, 11 Feb 2003 19:06:30 +0100, skrev "Mads Thorning Pedersen"
<cykologen@sletdette.mailme.dk> :

>Skal lave mad til 90 års fødselsdag og er nået frem til at hovedretten må
>være en omgang gammeldags oksesteg...men hvad serverer man til sådan en
>fætter?

Hvide kartofler, brun sovs, asier samt hjemmelavet peberrodssalat
(flødeskum smagt til med eddike og sukker, hvori der vendes _revet_
(ikke høvlet) peberrod).


--
Gitte Sørensen
Hjemmeside med bl.a. Galleri: http://home.tiscali.dk/cgsorens
Webshop med kosmetik & undertøj: http://kosmetik-tak.dk
Homeparty (kosmetik & undertøj): http://gittes.dk

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste