/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Lys/mørk sirup i rugbrød?
Fra : Line


Dato : 08-02-03 20:38

Hejsa.

Jeg har en rugbrødsopskrift, hvori der hverken indgår surdej eller gær; der
bliver i stedet brugt lys sirup og natron.
Nu har jeg desværre kun mørk sirup i huset - kan jeg bare anvende det i
stedet for lys sirup, eller bliver det mon for sødt/forkert? Skal jeg evt.
bare bruge en lidt mindre mængde af det mørke, eller vil det gå ud over
hæveevnen (hvis der er noget, der hedder det )?

Mvh. Line



 
 
Peter Westh (08-02-2003)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 08-02-03 23:08

"Line" <nasse@jubiimail.dk> wrote in message
news:b23m4t$18jpno$1@ID-179445.news.dfncis.de...
> Hejsa.
>
> Jeg har en rugbrødsopskrift, hvori der hverken indgår surdej eller gær;
der
> bliver i stedet brugt lys sirup og natron.
> Nu har jeg desværre kun mørk sirup i huset - kan jeg bare anvende det i
> stedet for lys sirup, eller bliver det mon for sødt/forkert? Skal jeg evt.
> bare bruge en lidt mindre mængde af det mørke, eller vil det gå ud over
> hæveevnen (hvis der er noget, der hedder det )?

Tjah - uden at kende din opskrift vil jeg gætte på, at du ikke vil få
problemer med at bruge mørk sirup. Mørk sirup er farvet mørk med melasse af
sukkerrør, så måske vil brødet blive lidt mørkere. Men jeg tror ikke der er
forskel på mørk og lys sirups bagetekniske egenskaber.

MVH

Peter



Rene' Hjorth (08-02-2003)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 08-02-03 23:05

[Line | Sat, 8 Feb 2003 20:38:27 +0100]

>Nu har jeg desværre kun mørk sirup i huset - kan jeg bare anvende det i
>stedet for lys sirup

Ja, for pokker :) Mørk sirup er langt bedre i rugbrød (efter min
mening) - brug evt. en anelse mere, da den mørke er mindre sød.

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Line (08-02-2003)
Kommentar
Fra : Line


Dato : 08-02-03 23:59


"Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> wrote in message:
>
> Ja, for pokker :) Mørk sirup er langt bedre i rugbrød (efter min
> mening) - brug evt. en anelse mere, da den mørke er mindre sød.
>

Supert! Tak for hjælpen!!

Mvh. Line





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste