/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ostelangtidsopbevaring...!?
Fra :
Niels L.
Dato :
10-01-03 00:27
Hejsa gruppe....
Jeg har kødt et stort stykke ost. Ja, det er faktisk en hel ost på knap 10
kg!
Hvordan opbevares den bedst? Det drejer sig om en ost der hedder "Egoist"
(45+), og den
er produceret af Arla i uge 19 (2002). Selv om den hedder "Egoist" er smagen
og lugten (duften)
mere som en rigtig vellykket mellemlagret....altså ikke en hard-core
osteting!
Mvh.
Niels
Boz (
10-01-2003
)
Kommentar
Fra :
Boz
Dato :
10-01-03 10:30
"Niels L." <nilau3@SLETyahoo.dk> wrote in message
news:avl0ha$s9j$1@sunsite.dk...
> Hejsa gruppe....
>
> Jeg har kødt et stort stykke ost. Ja, det er faktisk en hel ost på knap 10
> kg!
> Hvordan opbevares den bedst? Det drejer sig om en ost der hedder "Egoist"
> (45+), og den
> er produceret af Arla i uge 19 (2002). Selv om den hedder "Egoist" er
smagen
> og lugten (duften)
> mere som en rigtig vellykket mellemlagret....altså ikke en hard-core
> osteting!
>
> Mvh.
> Niels
Er ikke specialist på området, men er af mere erfarne mennesker flere gange
blevet anbefalet at fryse osten. Jo federe ost, jo bedre egnet til
dybfrysning. Så det gør jeg af og til. Køber store stykker ost i Italien,
skærer i mindre enheder og fryser. Optøning skal helst foregå i køleskabet -
dvs meget langsomt.
Håber dette råd kan bruges.
Bo
Lars M. Pedersen (
12-01-2003
)
Kommentar
Fra :
Lars M. Pedersen
Dato :
12-01-03 21:26
"Niels L." <nilau3@SLETyahoo.dk> wrote in news:avl0ha$s9j$1@sunsite.dk:
> er produceret af Arla i uge 19 (2002). Selv om den hedder "Egoist" er
> smagen og lugten (duften)
> mere som en rigtig vellykket mellemlagret....altså ikke en hard-core
> osteting!
>
Nej Egoistosten er heller ikke hvad den var. Jeg blev noget skuffet over
den sidste gang. Det var sq nærmest bare en lidt lagret "Lillebror".
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig noget særligt mht opbevaringen, men det er
noget med en konstant forholdsvis lav temperatur, høj luftfugtighed og
jævnlig vending af osten.
--
Venligst Lars
Hovedaftalen for gravhunde:
Gravhunde er ansat til at gø og blive kløet på maven.
Gravhunde er fritaget for alle andre pligter end ovenstående.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408943
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.