/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
God opskrifte på oksesteg ??
Fra :
Bente Hansen
Dato :
03-01-03 14:46
Hejsa..
Er der en der ligger inde med en kanon god opskrift på oksesteg ,der
samtidig er nem ??
Hilsen Bente
hr.P (
03-01-2003
)
Kommentar
Fra :
hr.P
Dato :
03-01-03 14:59
"Bente Hansen" <bente76@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3e159406$0$199$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hejsa..
>
> Er der en der ligger inde med en kanon god opskrift på oksesteg ,der
> samtidig er nem ??
Oksesteg
2 kg. tykstegsfilet
1 porre
2 gulerødder
5 skalotteløg
2 pilsner
margarine
Stegen brunes kraftigt i margarine og hviler mens gryden rengøres.
Porre med top, gulerødder i store stykker og løg svitses let i ny margarine.
Stegen lægges i gryden til grøntsagerne og 1 pilsner tilsættes. Den anden
drikker du selv. Der fyldes op med vand til stegen er cirka halvt dækket.
Småsnurrer i 2 timer (stegen vendes efter 1 time) hvorefter der slukkes og
stegen trækker i suppen i en halv time.
Sovs:
Opbagning af margarine og mel tilsættes siet stegesky og smages til med salt
og peber.
Tilbehør:
Kartofler, gulerødder, bønner. Syltede asier vil smage godt til denne ret.
Drik hertil en kraftig rødvin eller guldøl.
Til 6 personer.
mvh. leif
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408943
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.