/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
"Opskrift" på rødvinsfondue + ideer til fo~
Fra : Mads Th. Pedersen


Dato : 29-12-02 15:48

"Opskrift" er vel så meget sagt - men alligevel: hvad skal der i
fonduegryden til rødvinsfondue (udover selvfølgelig rødvin (-: )? Kunne
forestille mig at det var noget a la laubærblade, hele peberkorn, løg og
hvidløg, men hvis nogen af jer ligger inde med nogle ideer tager jeg imod
med kyshånd

Derudover ville jeg høre om der er nogen af jer der har ideer til forret og
dessert (der er både en "konventionel" oliefondue og den famøse
rødvinsmodel)? Forretten kunne jeg selv forestille mig skulle være noget med
nogle citron/chilimarinerede rejer på noget salatbund, men jeg ligger ikke
inde med en opskrift og ville så høre om der evt. skulle være nogle af Jer
der gør.

Mht dessert er jeg _helt_ blank. Uanset at det smager godt, er let at
overskue, kan laves i forvejen etc etc orker jeg næsten ikke endnu engang at
servere den obligatoriske frugtsalat - og bare at smide en gang is på bordet
er altså for banalt, så også her tager jeg gladeligt imod alle ideer.

Mvh Mads




 
 
Mette Nylander Sørup (30-12-2002)
Kommentar
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 30-12-02 14:07

> "Opskrift" er vel så meget sagt - men alligevel: hvad skal der i
> fonduegryden til rødvinsfondue (udover selvfølgelig rødvin (-: )? Kunne
> forestille mig at det var noget a la laubærblade, hele peberkorn, løg og
> hvidløg, men hvis nogen af jer ligger inde med nogle ideer tager jeg imod
> med kyshånd

Hej Mads

Jeg plejer at bruge ca en liter rødvin/ 1 flaske, denne varmes til næsten
kogepunktet med masser af Herbes de Provence. Det plejer at blive helt
perfekt. Til kødet serverer jeg nogle kolde saucer med hvidløg, sennep og en
masser krydderurter (det kan selvfølgelig varieres efter smag).

Til dessert ville jeg servere oste. Det er nemt og lækkert. Brie er altid en
vinder, men gode skimmeloste er nu heller ikke værst.

Her var lidt inspiration. Godt nytår.

Mvh.
Mette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste