/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rejepate (Oversættelse)
Fra : netper


Dato : 28-12-02 01:01

Jeg ville lige høre om der var nogen der havde mod på at oversætte denne
opskrift for mig.

Per

1.5 lbs Medium or Large Shrimp, precooked and finely chopped
13 oz. Cream cheese
1/4 cup Mayonnaise
3/4 tsp Worcestershire sauce
1 tsp Dijon mustard
1 tsp lemon juice
6 green onions, finely chopped
2 Tbs fresh parsley, finely chopped
1/4 tsp garlic powder
Salt and pepper to taste


1. In a large bowl, blend cream cheese, mayonnaise, Worcestershire
sauce, mustard, and lemon juice until smooth.

2. Add remaining ingredients. Mix well.

3. Cover bowl and refrigerate several hours before serving on crackers.

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


 
 
netper (28-12-2002)
Kommentar
Fra : netper


Dato : 28-12-02 01:18

Det var ikke meningen at dette spørgsmål skulle havdet været ude på
usernet, så i må se bort fra dette spørgsmål

Beklager

Per

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Kevin Edelvang (28-12-2002)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 28-12-02 01:24

netper wrote:

> Det var ikke meningen at dette spørgsmål skulle havdet været ude på
> usernet, så i må se bort fra dette spørgsmål

Argh, og det siger du nu

> Beklager

Gør ikke spor... Det ser i øvrigt lækkert ud... Måske en idé til
nytårsaftens natmad?

Mvh
Kevin Edelvang


Kevin Edelvang (28-12-2002)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 28-12-02 01:22

netper wrote:

> Jeg ville lige høre om der var nogen der havde mod på at oversætte
> denne opskrift for mig.

Naturligvis! Jeg har tilladt mig at afrunde de forskellige mål efter
omregningen.

500 gr mellemstore eller store rejer, kogte og finthakkede
4 dl flødeost
ca. 60 mililiter mayonnaise (hvilket vel må betyde en lille smule)
3/4 Spskf Worcestershire sauce
1 spskf Dijonsennep
1 spskf citronsaft
6 forårsløg, finthakkede
2 tskf finthakket, frisk persille
1/4 spskf hvidløgspulver
Salt og peber til tilsmagning

I en stor skål blandes flødeost, mayonnaise, Worcestershire sauce,
sennep og citronsaft, til blandingen er smidig.

Tilsæt de øvrige ingredienser og bland godt.

Dæk skåle til og sæt den i køleskabet i adskillige timer før severing på
kiks.

Mvh
Kevin Edelvang


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste