/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Krydderier nedfryses ?
Fra : Jakob Munck


Dato : 27-12-02 17:57

Jeg laver til tider en herlig spaghettiret med kødsovs. Sovsen fryses ned og
tøes op i mikroovn. Men når den tøes op, synes jeg at noget af krydderiet
har tabt sin smag.

Er det rigtigt, at krydderier (til dels) mister deres virkning og smag, hvis
den ret de er sat i nedfryses og tøes op igen?


v.h.
Jakob Munck



 
 
torup bachmann (27-12-2002)
Kommentar
Fra : torup bachmann


Dato : 27-12-02 18:02


"Jakob Munck" <jakob.munck@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3e0c83aa$0$71697$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg laver til tider en herlig spaghettiret med kødsovs. Sovsen fryses ned
og
> tøes op i mikroovn. Men når den tøes op, synes jeg at noget af krydderiet
> har tabt sin smag.
>
> Er det rigtigt, at krydderier (til dels) mister deres virkning og smag,
hvis
> den ret de er sat i nedfryses og tøes op igen?
>
>
> v.h.
> Jakob Munck
>
> Hej Jakob
Ja, det er det, smagen bliver svagere sådan lidt vandet, men det er jo nemt
at pifte op igen.
MVH Rikke

Trænger du til at slappe af?
www.rikkebachmann.webbyen.dk




Nette (27-12-2002)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 27-12-02 19:58


"Jakob Munck" wrote in message
news:3e0c83aa$0$71697$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg laver til tider en herlig spaghettiret med kødsovs. Sovsen fryses ned
og
> tøes op i mikroovn. Men når den tøes op, synes jeg at noget af krydderiet
> har tabt sin smag.
>
> Er det rigtigt, at krydderier (til dels) mister deres virkning og smag,
hvis
> den ret de er sat i nedfryses og tøes op igen?

Jeps, og ofte får de en helt anden smag....tænk bare på optøet
persille...føj...

Nette



Jan Bøgh (03-01-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 03-01-03 17:37

"Nette" <nettesnetpost@hotmail.com> wrote in message
news:3e0ca29d$0$1760$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...

> Jeps, og ofte får de en helt anden smag....tænk bare på optøet
> persille...føj...

Mener du virkeligt det? Jeg plukker hele bundter som jeg fryser ned hver år,
og vi synes netop at de smager fremragende. Og er man hurtig og knuser dem
inden de tør op og med det samme drysser dem ud over en ret, er det næsten
som friskhakket persille.
Derimod er jeg enig, hvis du tænker på de små pakker med frosset, hakket
persille, man kan købe i div. supermarkeder - det smager afskyeligt.

vh
Jan



Lars M. Pedersen (07-01-2003)
Kommentar
Fra : Lars M. Pedersen


Dato : 07-01-03 10:08

"Jan Bøgh" <jan@boegh._X_net> wrote in news:av4dv6$36t$1@sunsite.dk:

> Mener du virkeligt det? Jeg plukker hele bundter som jeg fryser ned
> hver år, og vi synes netop at de smager fremragende. Og er man hurtig
> og knuser dem inden de tør op og med det samme drysser dem ud over en
> ret, er det næsten som friskhakket persille.
> Derimod er jeg enig, hvis du tænker på de små pakker med frosset,
> hakket persille, man kan købe i div. supermarkeder - det smager
> afskyeligt.

Det gør vi også i vores husholdning. Virker fremragende.

Man tager:

-8 meter persillebed høstes
-det hele skylles i det til lejligheden rengjorte badekar og befries for
større stilke
-puttes i et dynebetræk og centrifugeres tørt i vaskemaskinen
-pakkes hårdt i passende plastikposer og fryses

Så kan man skære tynde skiver af sådan en nedfrossen klump, og de bliver af
sig selv til det fineste drys fordi persillen er frosset "tør"

--
Venligst Lars
Hovedaftalen for gravhunde:
Gravhunde er ansat til at gø og blive kløet på maven.
Gravhunde er fritaget for alle andre pligter end ovenstående.

Jan Bøgh (07-01-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 07-01-03 19:15

"Lars M. Pedersen" <larsKANEL@SNEGLtyf.dk> wrote in message
news:Xns92FC673046452larstyfdk@130.225.247.90...

> Man tager:
[osv]

Fremragende ide.

vh
Jan



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408943
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste